دوشنبه, 31 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
آغاز پروژه احداث كانال سرپوشیده در رودخانه آیرین توسط شهرداری قدس
شهردار قدس از آغاز عملیات عمرانی پروژه احداث کانال سرپوشیده رودخانه آیرین حدفاصل خیابان گلستان تا کمربندی چیتگر به طول ۱۳۰۰ متر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ سعید شهلی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت شورای اسلامی شهر قدس گفت: پیش از این کانال بتنی سرپوشیده رودخانه آیرین از بلوار نسترن تا خیابان گلستان احداث شده بود که با هدف هدایت اصولی روان‌آب‌های سطحی، سرپوشیده کردن ادامه این مسیر در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

وی افزود: پروژه احداث کانال سرپوشیده رودخانه آیرین در حدفاصل خیابان گلستان تا کمربندی چیتگر به طول ۱۳۰۰ اجرایی می‌شود که ۶۵۰ متر از این پروژه توسط شهرداری و مابقی توسط شهرک صنعتی احداث خواهد شد.

شهردار قدس خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این پروژه، ساماندهی وضعیت رودخانه در محدوده شهر قدس، جلوگیری از انتشار آلودگی و ارتقای سلامت و بهداشت محیط شهری، رفع چهره نامناسب ناشی از جاری شدن فاضلاب در رودخانه، ایجاد بستر برای فضای سبز و تامین امنیت شهروندان می‌باشد.