پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
در جلسه رسمی شورای شهر قدس مطرح شد:
آلودگی های پنهان زیست محیطی دغدغه منتخبین شورای شهر و شهردار
اعضای شورای شهر و شهردار در جلسه فوق العاده شورای شهر ضمن دعوت از نمایندگان شرکتهای آلمانی اقدام به بررسی وضعیت ساماندهی پسماندهای شهری کردند.

در جلسه رسمی شورای شهر قدس مطرح شد:

آلودگی های پنهان زیست محیطی دغدغه منتخبین شورای شهر و شهردار

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار قدس در جلسه فوق العاده شورای شهر ضمن دعوت از نمایندگان شرکتهای آلمانی اقدام به بررسی وضعیت ساماندهی پسماندهای شهری کردند.

گفتنی است، هم اکنون روزانه 350 تن زباله شهری و خانگی در شهر قدس تولید می گردد، لیکن با توجه به عدم ایجاد ساختار مناسب ساماندهی در سنوات گذشته جهت بازیافت در منطقه ای به فاصله هفتاد کیلومتر از شهر اقدام به دفن می گردد که این روش موجب آلودگی آبهای زیرزمینی حاصل از شیرابه های زباله و همچنین آلودگی هوا و محیط زیست گردیده و با توجه به فضای محدود دفن زباله متاسفانه به معضل بزرگی برای مردم و مسئولین تبدیل گردیده است.

در ادامه این جلسه مقرر گردید تحقیقات اولیه جهت انتخاب بهترین روش نسبت برطرف کردن معضل اقدام  لازم انجام پذیرد.

همچنین اعضای شورای شهر در پایان اظهار امیدواری کردند، با همکاری و ایجاد ساختار مناسب و فرهنگ تفکیک زباله در مبداء و خانه توسط شهروندان محترم شهر قدس این معضل بزرگ و پنهان زیست محیطی به سرانجام مناسبی رسیده و فضای زیبا و پاکی در شهر ایجاد گردد.