۱۳۹۵/۰۷/۰۱
در دومین روز از هفته دفاع مقدس؛
گلزار شهدای شهرستان قدس گلباران و عطرافشانی شد
گلزار شهدای شهرستان قدس در دومین روز از هفته دفاع مقدس با حضور مردم و مسئولین گلباران و عطر افشانی شد.

در دومین روز از هفته دفاع مقدس؛

گلزار شهدای شهرستان قدس گلباران و عطرافشانی شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، در دومین روز از هفته دفاع مقدس و همزمان با سراسر کشور مراسم گلباران و عطرافشانی قبور مطهر شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بعدازظهر امروز در آرامستان بهشت فاطمه(س) برگزار شد.

مسؤولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان قدس و آحاد مردم با حضور پر شور در این مراسم بار دیگر با آرمان‌های امام(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

در این مراسم که جمع کثیری از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی حضور داشتند، مدعوین با قرائت فاتحه و نثار گل بر مزار شهدای گران‌قدر شهر قدس، یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند و با آرمان‌های والای شهیدان و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان  امام خامنه‌ای مدظله العالی تجدید میثاق کردند.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس