۱۳۹۵/۰۷/۰۲
به مناسبت هفته دفاع مقدس؛
همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر قدس برگزار شد
به مناسبت هفته دفاع مقدس همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی پیش از ظهر امروز در شهر قدس برگزار شد.

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر قدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، همزمان با سومین روز از هفته دفاع مقدس همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی صبح امروز با حضور پرشور مردم و مسئولین شهرستان قدس برگزار شد.

شرکت کنندگان در این همایش مسیر پارک آزادگان واقع در بلوار 45 متری انقلاب  تا پارک حضرت ولیعصر(عج)  واقع در میدان امام حسین(ع) را به صورت پیاده روی خانوادگی طی نموده و با حضور در مقبره شهدای گمنام شهر قدس با قرائت فاتحه و نثار گل نسبت به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کردند.

گفتنی است،همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر قدس با همکاری فرمانداری شهرستان،ناحیه مقاومت بسیج شهرستان،شورای اسلامی و شهرداری قدس،سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس و اداره ورزش و جوان شهرستان قدس برگزار ودر پایان به شرکت کنندگان در همایش به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس