۱۳۹۵/۰۷/۰۳
همزمان با سراسر کشور؛
طنین زنگ مهر در مدارس شهر قدس به صدا درآمد
سال تحصیلی ۹۶ـ۹۵ امروز سوم مهر ماه با نواخته شدن زنگ مهر همزمان با سراسر کشور در شهر قدس آغاز شد.

همزمان با سراسر کشور؛

طنین زنگ مهر در مدارس شهر قدس به صدا درآمد

سال تحصیلی ۹۶ـ۹۵ امروز سوم مهر ماه با نواخته شدن زنگ مهر همزمان با سراسر کشور  در شهر قدس  آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، مراسم آغاز سال تحصیلی 96-95 مدارس شهر ستان قدس صبح امروز با حضور مسئولین شهرستان،معلمان،دانش آموزان و والدین دانش آموزان در مدرسه شهیدان تقی زاده شهر قدس برگزار شد.

همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید ، مدرسه استثنایی زنده یاد سیامک محمودی شهر قدس  نیز با حضور مسئولین شهرستان  افتتاح و به بهره برداری رسید.

شهرستان قدس در سال تحصیلی جدید در بیش از 2 هزار کلاس درس میزبان 60 هزار دانش‌آموز خواهد بود که 6 هزار نفر از این دانش آموزان را کلاس اولی ها تشکیل می دهند.. همچنین در این شهرستان طی سال جدید یک هزار و 400 نفر از اتباع دیگر کشورها که بیشتر آنها از کشور همسایه یعنی افغانستان هستند تحصیل خواهند کرد.

گفتنی است، در سال تحصیلی جدید تمام مدارس این شهرستان دوشیفته خواهند بود و با توجه به افزایش جمعیت شهرستان  اگر به نیازهای زیرساختی آموزشی و سرانه‌های آموزشی در شهرستان توجه نشود در آینده‌ای بسیار نزدیک شاهد سه شیفته شدن مدارس خواهیم بود.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس