۱۳۹۵/۰۷/۰۳
آگهی مزایده عمومی طرح توسعه و بهره برداری از جایگاهCNG
شهرداری شهر قدس در نظر دارد نسبت به اجرای طرح توسعه و بهره برداری جایگاه تک منظورهCNG قدس 2 از طریق مشارکت و سرمایه گذاری با برآورد 5/750/000/000 ریال از طریق مزایده عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت(شرکتهای دارای سوابق اجرایی در طراحی و ساخت جایگاهcng حداقل در5 ایستگاه و دارای مدرک HSE و همچنین تأییدیه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی)اقدام نمایدبا برآورد اولیه2/000/000/000ریال از طریق مناقصه عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت(شرکت های دارای رتبه حداقل 5 راه و باند) اقدام نماید.

آگهی مزایده عمومی طرح توسعه و بهره برداری جایگاهCNG

شهرداری شهر قدس در نظر دارد نسبت به اجرای طرح توسعه و بهره برداری جایگاه تک منظورهCNG قدس 2 از طریق مشارکت و سرمایه گذاری با برآورد 5/750/000/000 ریال از طریق مزایده عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت(شرکتهای دارای سوابق اجرایی در طراحی و ساخت جایگاهcng حداقل در5 ایستگاه و دارای مدرک HSE و همچنین تأییدیه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی)اقدام نماید.

متقاضیان می توانند ظرف مدت10 روز کاری از تاریخ چاپ نوبت دوم آگهی که به فاصله یک هفته از نوبت اول چاپ خواهد شد با مراجعه به امور قراردادهای شهرداری واقع در:شهر قدس،بلوار45متری انقلاب اسلامی،ساختمان مرکزی شهرداری قدس،طبقه سوم،امور قراردادها با ارائه معرفینامه و اصل رتبه نسبت به دریافت و تحویل اوراق مناقصه اقدام نمایند.

- خرید اوراق مزایده به مبلغ500/000ریال قابل واریز به حساب 0105708298000 بانک ملی شعبه شهر قدس

- سپرده شرکت در مزایده معادل5% برآورد اولیه معادل287/500/000ریال می باشد.

- سپرده نفرات اول تا سوم تا زمان انعقاد قرارداد مسترد نمی گردد.
- شهرداری در رد یا قبول پیشنهادها مختار است.
- هزینه آگهی بر عهده برنده مزایده است.
- سایر اطلاعات و جزئیات در اسناد مزایده قید گردیده است.

چاپ اول :95/07/03 روزنامه سایه
چاپ دوم: 95/07/10 روزنامه سایه