۱۳۹۵/۰۹/۰۹
رضا حیدری :
آموزش آموزه های دینی یكی از دغدغه های سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس است
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس گفت : آموزش آموزه های دینی یکی از دغدغه های این سازمان است.

رضا حیدری :

آموزش آموزه های دینی یکی از دغدغه های سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، رضا حیدری با بیان این مطلب گفت :آموزه های دینی یکی از مهمترین مواردی است که خانواده ها همواره به دنبال آن هستند تا بتوانند به شکل مطلوبی به فرزندان خود آموزش دهند.

وی افزود : سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس به عنوان یک مجموعه فرهنگی در شهر قدس با هماهنگی دیگر دستگاه های مرتبط با امور فرهنگی برنامه های بسیار خوبی را تا کنون برگزار کرده است.

مدیر عامل سازمان تصریح کرد : بر همین اساس ما نیز در تلاش هستیم تا از تمام پتانسیل خود در مراکز فرهنگی این سازمان بهره ببریم تا در راستای آموزش مطلوب آموزه های دینی قدم برداریم.

حیدری در پایان متذکر شد : طی ماه های اخیر برنامه های ویژه ای در سطح شهرستان و مراکز فرهنگی برگزار کرده ایم تا فرزندان این مرز و بوم از هنم اکنون بتوانند به خوبی با این مفاهیم و موضوعات آشنا شوند.
اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس