۱۳۹۵/۱۲/۰۳
معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد :
جمع آوری1200تن زباله از سطح مناطق شهر در هفته چهارم بهمن ماه
معاون خدمات شهری شهرداری قدس از جمع آوری 1200تن زباله از سطح مناطق شهر در طول هفته گذشته خبر داد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد :

جمع آوری1200تن زباله از  سطح مناطق شهر در هفته چهارم بهمن ماه

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، رحیم اسدی با بیان این مطلب اظهار داشت : به همت پرسنل خدمات شهری نواحی چهار گانه شهرداری قدس کار جمع آوری 1200تن زباله از سطح شهر در هفته چهارم بهمن ماه سال جاری انجام و جهت تخلیه به گود زباله انتقال داده شد.

وی در تشریح سایر اقدامات صورت گرفته شده توسط پرسنل خدمات شهری گفت : 244تن لایروبی انهار،5 مورد طعمه گذاری حیوانات موذی،2مورد حذف زوائد شهری،تسطیح زمینهای خالی به میزان 4000متر،جمع آوری116سرویس نخاله از سطح شهر و 7 مورد پرکردن حفاریهای ایجاد شده در معابر و فرو رفتگی های زمین در طول هفته گذشته انجام شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس خاطرنشان کرد : جمع آوری 30 سرویس شاخه و برگ درختان،100مورد رفع آبگرفتگی جداول و جوی های آب،5 مورد جمع آوری لاشه حیوانات،شستشوی 191 عدد باکس زباله،نصب 10عدد دریچه جوی آب مربوط به واحد امانی،9مورد تخلیه آب چاه جذبی با کف کش و 157 مورد جمع آوری زباله بوسیله دستگاه مکانیزه از دیگر اقدامات انجام شده توسط پرسنل خدمات شهری شهرداری قدس در هفته چهارم بهمن ماه می باشد.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس