۱۳۹۵/۱۲/۲۸
معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد
نصب المان های نوروزی در نقاط مختلف شهر
معاون خدمات شهری شهرداری قدس از اجرای المانهای متناسب با نوروز در نقاط مختلف شهر خبر داد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد

نصب المان های نوروزی در نقاط مختلف شهر

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، رحیم اسدی با بیان این مطلب گفت : در آستانه سال  جدید 10 المان متناسب با نوروز طی هماهنگی انجام شده با حوزه معاونت خدمات شهر و همکاری اداره زیباسازی،منطقه دو شهرداری قدس و سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قدس در میادین و خیابان های اصلی شهر نصب شد.

وی افزود : عملیات نصب المان های هفت سین در میدان آزادی(سرقنات) و بلوار انقلاب مقابل ساختمان شورای اسلامی شهر با هماهنگی منطقه 2 شهرداری قدس،المان سال نو مبارک(پفکی) در لچگی شهرک ابریشم و آدمک های عمو نوروز و حاجی فیروز در میدان مادر طی روز های گذشته انجام و به پایان رسیده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس تصریح کرد : از دیگر  فعاليتهاي اداره زیباسازی حوزه معاونت خدمات شهری قدس همزمان با ايام نوروز مي توان به نصب المان های  هفت سین و خروس در بلوار شهید کلهر مقابل آرامستان بهشت فاطمه(س)،المان ساعت در لچکی تقاطع خیابان شهید بهشتی و آزادی،بچه های حاجی فیروز و ماهی در میدان بهاران و ماشین قدیمی گل کاری شده با هماهنگی سازمان پارک ها و فضای سبز در میدان قدس اشاره کرد.

اسدی در تشریح سایر اقدامات صورت گرفته شده توسط اداره زیباسازی در آستانه سال نو یادآور شد : نصب پارچه های رنگی در بلوار انقلاب،میدان 9دی و سی متری شورا و پرچم های رنگی در سطح شهر،نورپردازی میادین آزادی،امام حسین(ع)،میدان قدس،ورودی چیتگر، و چراغ های پارک شورا،نصب نیمکت و سطل زباله در سطح شهر،رنگ آمیزی پل های عابر پیاده بلوارهای شهید کلهر و انقلاب،راه اندازی آبنمای بلوار انقلاب روبروی ساختمان مرکزی شهرداری قدس و نورپردازی پل های عابر پیاده در سطح شهر از دیگر فعالیت های انجام شده این اداره در طی روزهای گذشته بوده است.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس