پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۵/۱۲/۲۸
تقدیر و تشكر وفایی نژاد عضو شورای اسلامی شهر قدس از پرسنل خدوم شهرداری قدس
رییس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهر از تلاشهای پرسنل خدوم شهرداری قدس تقدیر و تشکر کرد.

تقدیر و تشکر وفایی نژاد عضو شورای اسلامی شهر قدس از پرسنل خدوم شهرداری قدس

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،حمیدرضا وفایی نژاد رئیس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهر قدس در آخرین جلسه رسمی  شورای شهر از فعالیت‌های خدماتی و عمرانی شهردار و کارکنان زحمت کش شهرداری قدس که سهم به سزایی را در پیشرفت و توسعه عمرانی و خدماتی و شهرسازی شهر قدس داشته اند تقدیر و از زحمات آنان قدردانی نمود.

مهندس وفایی نژاد همچنین ضمن تبریک فرارسیدن سال نو به پرسنل شهرداری و خانواده های آنان اظهار داشت :

قطعا " تلاش ها و زحمات شبانه روزی همکاران عزیزم در شهرداری باعث شد تا  شهر قدس در مسیر پویائی و آبادانی قرار گرفته و هم اکنون شهروندان محترم شهر قدس آثار این خدمات را شاهد بوده و امیدوارم در این راه همچنان سر بلند و موفق باشند .

وی افزود: امیدوارم شهردار محترم پاداش های مقرر و قانونی آنان را به موقع پرداخت و قدر زحمات آنان را که از بازوان پرتوان شهرداری در ارائه خدمات مختلف به شهروندان محترم میباشند را دانسته وبنحو شایسته از کارکنان شریف شهرداری  تقدیر نماید.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس