۱۳۹۶/۰۷/۳۰
تعامل و تعاون در امور ورزشی موجب موفقیت بیشتر می شود
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهرقدس ضمن تبریک هفته تربیت بدنی به مسئولان ورزش شهر، گفت: تعامل و تعاون در امور ورزشی موجب موفقیت بیشتر خواهد شد.

تعامل و تعاون در امور ورزشی موجب موفقیت بیشتر می شود

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس؛حسن چیوایی در بازدید از اداره ورزش و جوانان شهرستان قدس ضمن تبریک به رییس جدید این اداره گفت: ورزش به عنوان یکی از مهمترین ارکان تأمین شادابی و سلامتی جسم و روح و نیز شاخص اصلی اجتماعی و فرهنگی در زندگی امروز نقشی اساسی و بنیادی دارد و برهمین اساس نه تنها یک هفته، بلکه تمام روزها و ساعات زندگی را تحت الشعاع قرار می دهد.

وی اظهار داشت: تعداد بسیار زیاد ورزشکاران مدال‌آور قدس نشان از ظرفیت بالای ورزشی این شهرستان دارد و به همین دلیل ما وظیفه خود می‌دانیم که در راستای شکوفایی هرچه بیشتر این استعدادها گام برداریم.

چیوایی عنوان کرد: اعضای دوره پنجم شورای اسلامی شهرقدس همچون دوره های گذشته در این دوره نیز ورزشکاران را به صورت ویژه مورد توجه قرار می دهند و اطمینان دارند که هزینه در حوزه ورزش نوعی سرمایه گذاری است.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس