پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۶/۰۸/۲۴
شهردار قدس :
شهادت و ایثارگری بزرگترین مدال افتخار برای خانواده شهدا است
شهردار قدس در دیدار با فرزندان شاهد و ایثارگران شاغل در شهرداری شهادت و ایثارگری را بزرگترین مدال افتخار برای خانواده های شهیدان و ایثارگران برشمرد.

شهردار قدس :

شهادت و ایثارگری بزرگترین مدال افتخار برای خانواده شهدا است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس؛مسعود مختاری صبح امروز در دیدار با رییس کمیسیون اجتماعی و امور ایثارگران شورای اسلامی و جمعی از فرزندان شاهد و ایثارگران شاغل در شهرداری قدس شهادت و ایثارگری را بزرگترین مدال افتخاری دانست که خداوند متعال به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران عطا نموده است.

وی افزود : دین مبین اسلام بر نشر و ترویج راه و منش شهدا تاکید دارد. شهدا از جان خود گذشتند و با شهادت خود، امنیت و آرامش را به کشور هدیه کردند.

شهردار قدس تصریح کرد : فرزندان شاهد و ایثارگران باید در عرصه کار و تلاش به گونه ای عمل کنند که الگویی کامل برای سایر پرسنل باشند و ما نیز در این راستا از ایده ها و نظرات سازنده آنها استفاده خواهیم کرد.

گفتنی است در ابتدای این دیدار مسئول امور ایثارگران شهرداری قدس گزارشی از روند فعالیتهای صورت گرفته شده طی سالهای گذشته را ارائه کرد و در ادامه فرزندان شاهد و ایثارگران شهرداری در فضایی صمیمی به بیان نظرات و دیدگاه ها خود پرداختند.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس