۱۳۹۶/۰۹/۱۹
آگهی مناقصه عمومی اجرای تعمیرات و لكه گیری آسفالت معابر سطح شهر بصورت دستمزدی
شهرداری شهر قدس در نظر دارد نسبت به اجرای تعمیرات و لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر بصورت دستمزدی برای مدت یک سال با برآورد اولیه3/000/000/000 ریال از طریق مناقصه عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت(شرکتهای دارای حداقل رتبه 5 راه و باند)اقدام نماید.

آگهی مناقصه عمومی اجرای تعمیرات و لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر بصورت دستمزدی

شهرداری شهر قدس در نظر دارد نسبت به  اجرای تعمیرات و لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر بصورت دستمزدی برای مدت یک سال با برآورد اولیه3/000/000/000 ریال از طریق مناقصه عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت(شرکتهای دارای حداقل رتبه 5 راه و باند)اقدام نماید.

متقاضیان می توانند ظرف مدت10 روز کاری از تاریخ چاپ نوبت دوم آگهی که به فاصله یک هفته از نوبت اول چاپ خواهد شد با مراجعه به امور قراردادهای شهرداری واقع در:شهر قدس،بلوار45متری انقلاب اسلامی،ساختمان مرکزی شهرداری قدس،طبقه دوم با ارایه معرفی نامه نسبت به دریافت و تحویل اوراق مناقصه اقدام نمایند.

- خرید اوراق مناقصه به مبلغ500/000ریال قابل واریز به حساب  0105708298000 بانک ملی شعبه شهر قدس
- سپرده شرکت در مناقصه معادل5% برآورد اولیه می باشد.
- سپرده نفرات اول تا سوم تا زمان انعقاد قرارداد مسترد نمی گردد.
- شهرداری در رد یا قبول پیشنهادها مختار است.
- هزینه آگهی به عهده برنده مناقصه است.
- پرداخت مبلغ قرارداد بصورت 50% نقد و 50% تهاتر می باشد..

چاپ اول:96/09/19 روزنامه کسب و کار
چاپ دوم:96/09/26 روزنامه کسب و کار