۱۳۹۶/۰۹/۲۰
سرپرست معاونت خدمات شهری قدس خبر داد :
نصب بیش از 50 مخزن نمك در نقاط مختلف شهر
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری قدس از نصب بیش از 50مخزن نگهداری شن و نمک در نقاط مختلف شهر خبر داد.

سرپرست معاونت خدمات شهری قدس خبر داد :

نصب بیش از 50 مخزن نمک در نقاط مختلف شهر

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد با بیان این مطلب گفت :با توجه به نزدیک شدن به فصل زمستان،مجموعه معاونت خدمات شهری بمنظور مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از بارش های جوی در معابر سطح شهر اقدام به جانمایی و نصب بیش از50 مخزن مخصوص حاوی کیسه های شن و نمک در نقاط مختلف سطح شهر کرده است.

وی تصریح کرد : هر باکس از مخازن شامل 30بسته 5کیلویی شن و نمک است که بمنظور دسترسی سریع شهروندان و پرسنل خدمات شهری جهت پخش در معابر حادثه خیز و لغزنده سطح شهر آماده شده است.

معاونت خدمات شهری شهرداری قدس یادآور شد : در حال حاضر به اندازه کافی شن و نمک تهیه  و در انبارهای ویژه  نگهداری می شود تا در شرایط برودت سرما و بارشهای زمستانی از آن استفاده شود.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس