۱۳۹۶/۱۲/۲۶
مدیر منطقه 1شهرداری قدس خبر داد
عملیات عمرانی زیرسازی خیابان 9 دی در حال انجام است
مدیر منطقه یک شهرداری قدس از اجرای عملیات عمرانی زیرسازی خیابان 9 دی خبر داد.

مدیر منطقه 1شهرداری قدس خبر داد
عملیات عمرانی زیرسازی خیابان 9 دی در حال انجام است
 مدیر منطقه یک شهرداری قدس از اجرای عملیات عمرانی زیرسازی خیابان 9 دی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، داود حبیبی با بیان این مطلب اظهار داشت : در راستای تسهیل در تردد وسایل نقلیه و عابرین پیاده عملیات عمرانی زیرسازی و بهسازی خیابان 9 دی در محله سرخه حصار توسط پرسنل منطقه یک شهرداری قدس در حال انجام است.
وی افزود : نزدیک به 2800متر مربع بتن با هزینه ای بالغ بر 600میلیون ریال جهت زیرسازی این خیابان با استفاده از مصالح استاندارد استفاده شده است.
مدیر منطقه 1 شهرداری قدس یادآور شد :این خیابان یکی از مسیرهای پرتردد در محله سرخ حصار است که بلافاصله بعد از انجام عملیات زیرسازی کار آسفالت ریزی این خیابان آغاز و با استفاده از تجهیزات و دستگاههای مکانیزه در حداقل زمان ممکن به پایان خواهد رسید.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس