۱۳۹۷/۰۷/۰۱
پیام تبریك نایب رئیس شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید
ابوطالب آذربرا نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید پیام تبریکی صادر کرد.

پیام تبریک نایب رئیس شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت سال تحصیلی جدید

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن پیام تبریک نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس به شرح ذیل است:

طلوع خورشید علم و دانش آموزی در صبحدم آغازین روز مهر ماه نشانگر شروع دورانی از کوشش در راه پرورش دانش آموزان است .در مهر ، تلاش و مهارت و تفکر دست به دست هم داده ، تا راهی به دروازه های علم بگشایند .

تقارن اول مهر ماه ، بهار تعلیم و تربیت با ایام محرم و هفته دفاع مقدس به عنوان نماد مقاومت، ایثار و شهادت حاوی این پیام است که تخصص و تعهد می بایست کنار هم بوده تا بشریت را از گرداب جهالت نجات بخشد و از مکتب تعلیم و تربیت می توان به مکتب ایثار و شهادت رجعت کرد تا درس آزادگی را همچون سرورو سالار شهیدان امام حسین ( ع) معنا بخشید .

در آغاز سال تحصیلی جدید ، ضمن تبریک ، فرصت را غنیمت دانسته ، مراتب سپاس و قدردانی خود را از کارکنان، اساتید و معلمان که با همت و تلاش خود به منظور تربیت نیروی انسانی عالم ، خلاق و پایبند به ارزش ها و اخلاق، گام های موثری برمی دارند ، اعلام دارم و از تمامی دانشجویان و دانش آموزان پرتلاش، انتظار آن را دارم تا قدردان این دوران پر برکت عمر خویش باشند .

همچنین تبریک ویژه خود را به قدوم معصومانه نوگلان و شکوفه های نو رسته کلاس اولی تقدیم می دارم ، امیدوارم با توکل به خداوند متعال و پیروی از رهنمون های مقام معظم رهبری و سیاست های آموزش و پرورش با همفکری و همدلی فرهنگیان گرانقدر ، دانش آموزان تلاشگر ، صاحب نظران عرضه تعلیم وتربیت و نهادهای فرهنگی واجتماعی شهر، موجبات عزت ، سرافرازی و شکوه شهر و دیارمان را فراهم آوریم .

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس
امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱