پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در سال 97 برگزار شد
پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در سال جاری با حضور اعضای ستاد در محل سالن جلسات معاونت خدمات شهری این شهرداری برگزار شد و اعضا با بررسی ابعاد مختلف مدیریت بحران در شهر به ارائه راهکارهای مناسب در جهت بهبود رویه های مقابله با بحران های احتمالی و شکل گیری مدیریت متمرکز در زمان وقوع بحران ها پرداختند.

پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در سال 97 برگزار شد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهردارس قدس، حمید کاظمی‌صیاد در پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در سال 97، با بیان اینکه مصوبات پیشین این ستاد به شکل مطلوب اجرایی شده است، اظهار داشت: با توجه به انتظارات شهروندان تدابیر و تمهیداتی اندیشیده شده است تا اقدامات مدیریت بحران نسبت به گذشته به صورت هماهنگ و تحت یک مدیریت متمرکز انجام شود.

جانشین مدیریت بحران شهرداری قدس، افزود: با توجه به تراکم بالای جمعیتی شهر و وجود معابر و خیابان ها کم عرض که در صورت وقوع حوادث احتمالی امکان ارائه هر گونه خدمات امدادرسانی و مدیریت بحران را در کمترین زمان با مشکل مواجه می کند، این ستاد با بررسی طرحها و تمهیدات ویژه سعی دارد در زمان های اضطراری اقدامات مناسب را ارائه دهد.

وی در ادامه بیان داشت: در همین راستا بررسی ها و کارشناسی های صورت گرفته توسط معاونت های مختلف منجر به شناسایی نواقص و کاستی ها و اتخاذ راهکارها و تمهیدات به منظور رفع آن ها می گردد و تاکنون اقدامات بسیاری در  خیابان های شهر از جمله استقرار 3500 عدد کیسه شن و نمک در 4 منطقه شهر، تأمین نمک ماشینهای نمک پاش، تست و آماده باش تجهیزات سازمان خدمات موتوری به صورت مستمر و انجام هماهنگی با سازمان های امدادی و انتظامی در راستای آمادگی ستاد بحران صورت پذیرفته است که امیدواریم با مشارکت و همراهی شهروندان در صورت بروز هرگونه حوادث احتمالی بهترین اقدامات صورت گیرد.

گفتنی است، در این جلسه منصور حیدری عضو شورای اسلامی، علی رزاقی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، غلامحسین حیدری معاون امور زیربنایی و ترافیکی شهرداری، ناصر رجبیان مدیرعامل سازمان پسماند و سایر اعضای حاضر در جلسه به بیان اقدامات خود در زمینه مدیریت بحران پرداختند.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس