پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۱۰/۲۶
آگهی تجدید مزایده عمومی جایگاه CNG
شهرداری شهر قدس در نظر دارد مدیریت، راهبری، بهره برداری، تعمیر و نگهداری جایگاه CNG قدس یک از طریق مزایده عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت (شرکت های دارای سابقه فعالیت بهره برداری جایگاه CNG در منطقه و مستندات مربوطه قانونی به همراه رضایت نامه کتبی از شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه) اقدام نماید.

آگهی تجدید مزایده عمومی جایگاه CNG

شهرداری شهر قدس در نظر دارد مدیریت، راهبری، بهره برداری، تعمیر و نگهداری جایگاه CNG قدس یک، واقع در شهر قدس، بلوار شهید کلهر، جنب دانشگاه آزاد اسلامی را به صورت اجاره بر اساس قیمت پایه کارشناسی ماهیانه 216/000/000 برای مدت یک سال از طریق مزایده عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت (شرکت های دارای سابقه فعالیت بهره برداری جایگاه CNG در منطقه و مستندات مربوطه قانونی به همراه رضایت نامه کتبی از شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه) اقدام نماید.

متقاضیان می توانند ظرف مدت 10 روز کاری از تاریخ چاپ نوبت دوم آگهی که به فاصله یک هفته از نوبت اول چاپ خواهد شد با مراجعه به امور قراردادهای شهرداری واقع در:شهر قدس، بلوار 45 متری انقلاب اسلامی، ساختمان مرکزی شهرداری قدس، طبقه دوم نسبت به دریافت و تحویل اوراق مزایده اقدام نمایند.

خرید اسناد مزایده به مبلغ 500/000 ریال قابل واریز به حساب 0105708298000 بانک ملی شعبه شهر قدس
سپرده شرکت در مزایده معادل 500/000/000 ریال می باشد.
سپرده نفرات اول تا سوم تا زمان انعقاد قرارداد مسترد نمی گردد.
 شهرداری در رد یا قبول پیشنهادها مختار است.
هزینه آگهی به عهده برنده مزایده است.
 شرکت کنندگان می بایست جهت شرکت در مزایده سقف مجاز مدیریت و بهره برداری جایگاه های CNG را رعایت کنند.

چاپ اول: 97/10/23 روزنامه آفرینش
 چاپ دوم: 97/10/30 روزنامه آفرینش