۱۳۹۷/۱۰/۲۵
برگزاری 58 برنامه متنوع فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در دهه فجر

شهردار قدس خبر داد:
برگزاری 58 برنامه متنوع فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در دهه فجر

مسعود مختاری شهردار قدس، از برگزاری 58 برنامه متنوع فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در دهه فجر سال جاری خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با بیان اینکه برنامه های متنوعی در دهه فجر پیش بینی شده است، اظهار داشت: به مناسبت چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، برنامه های متنوع فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با هدف حفظ آرمان ها و ارزشهای انقلاب اسلامی و معرفی دستاوردهای آن، شناساندن اهداف و مفاهیم انقلاب اسلامی به نسل حاضر و نسل‌های آینده، ایجاد فضایی متناسب با این جشن ملی برگزار می گردد.

شهردار قدس، افزود: این دهه به ‏عنوان یکى از مناسبت‏هاى شاخص ملى- مذهبى ایران اسلامی از ظرفیت‏هاى بالقوه‏اى بسیاری برخوردار است که مى توان با برنامه‏ ریزى مناسب در بالفعل رساندن این ظرفیت‏ها اقدام کرد، در همین راستا 58 برنامه متنوع با موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در نظر گرفته ایم.

وی تصریح کرد: از جمله برنامه های پیش بینی شده برای دهه فجر می توان به گرامیداشت 40 سالگی انقلاب اسلامی، همایش دستاوردهای انقلاب، دیدار با خانواده شهدای محله، غبارروبی مزار شهدا، برگزاری مسابقات حفظ و قرائت و ترتیل قرآن کریم، مسابقه اذان ندای ملکوت، مسابقه کتابخوانی و پیامکی شعارهای انقلاب، مسابقه شطرنج، مسابقه دلنوشته انقلاب و روزنامه دیواری ، مسابقه نقاشی کودکان، مسابقه ورزشی، برگزاری نمایشگاه کتاب و نمایشگاه بانوی انقلابی اشاره کرد.

مختاری ادامه داد: البته برنامه هایی نظیر پخش فیلم های عمار، بازدید از موزه عبرت، کاردستی بزرگترین پرچم انقلاب، گلبانگ آزادی، نغمه پیروزی، جشنواره غذای سنتی، ترسیم نور 11، تجمع هیئات مذهبی، ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا(س) نیز پیش بینی شده است که از 11 تا 22 بهمن ماه در فرهنگسراها و خانه فرهنگ های سطح شهر برگزار خواهد شد.

شهردار قدس، افزود: البته علاوه بر برنامه های فرهنگی و اجتماعی، این شهرداری برنامه های ورزشی متنوعی برای برگزاری در دهه فجر در نظر گرفته است که برگزاری مسابقات فوتسال ادارات، فوتسال بانوان، تنیس روی میز ادارات، مسابقات بومی محلی( داژبال) بانوان، مسابقات طناب کشی بانوان و آمادگی جسمانی، جشنواره والیبال بانوان و آقایان، مسابقات وزنه برداری نونهالان پسران، حضور تیم های نونهالان و نوجوانان کاراته، تکواندو و کشتی شهرداری قدس در مسابقات ایام الله دهه فجر و پیاده روی بانوان ورزش صبحگاهی به محل گلزار شهدای گمنام از جمله این برنامه می باشد.