پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
حسین چناقچی، رییس شورای اسلامی شهرستان قدس:
روابط عمومی چشم بینای جامعه و انعكاس دهنده تلاش های مسئولان است
حسین چناقچی رییس شورای اسلامی شهرستان قدس در بازدید از تمامی واحد های شهرداری قدس، در بازدید از اداره ارتباطات و امور بین الملل گفت: روابط عمومی با تلاش های خود سهم بسزایی در انعکاس تلاش های مسئولان در شهر دارد و به عنوان گوش شنوای جامعه پیام های شهروندان را به گوش مسئولان می رساند.

حسین چناقچی، رییس شورای اسلامی شهرستان قدس:
 روابط عمومی چشم بینای جامعه و انعکاس دهنده تلاش های مسئولان است

وی در ادامه بیان داشت: بنده به عنوان یک عضو شورای شهر و به نمایندگی از مردم شهر قدس از زحمات و تلاش های کارکنان شهرداری تقدیر و تشکر می نمایم و دستاوردهایی که در یک سال اخیر در شهر بسیار برجسته بوده است و تداوم این اقدامات در سال 98 را خواستاریم و برای این مجموعه آرزوی توفیق روزافزون را داریم.

وی در پایان بیان داشت: شهر قدس در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دارد و با همدلی و تلاش سال 98 سال بسیاری در اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی خواهد بود و شورای اسلامی شهر همواره تلاش های کارکنان این مجموعه را ارج می نهد و به شهروندان شهر قدس نیز فرارسیدن نوروز را تبریک عرض می کنم و برای همه آنها آرزوی سلامتی و بهروزی را دارم.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱