۱۳۹۸/۰۱/۲۸
آگهی مناقصه عمومی ادامه تكمیل پارك مسافر
شهرداری شهر قدس در نظر دارد نسبت به ادامه تکمیل پارک مسافر  با برآورد اولیه ۱۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال از طریق مناقصه عمومی و عقد پیمان با پیمانکار حائز صلاحیت (شرکتهای دارای حداقل رتبه۵ ابنیه وتاسیسات) اقدام نماید.

آگهی مناقصه عمومی ادامه تکمیل پارک مسافر

متقاضیان می توانند ظرف مدت ۱۰ روز کاری از تاریخ چاپ نوبت دوم  آگهی که به فاصله یک هفته از نوبت اول چاپ خواهد شد  با مراجعه به امور قراردادهای شهرداری واقع در: شهرقدس  بلوار انقلاب اسلامی،  ساختمان مرکزی شهرداری  شهر قدس، طبقه دوم با ارائه معرفینامه نسبت به دریافت و تحویل اوراق مناقصه اقدام نمایند.

خرید  اوراق  مناقصه به مبلغ  ۵۰۰/۰۰۰ ریال  قابل  واریز به  حساب  ۰۱۰۵۷۰۸۲۹۸۰۰۰  بانک ملی شعبه شهر قدس
 سپرده شرکت در مناقصه معادل ۵% برآورد اولیه به مبلغ ۷۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال و به صورت سپرده نقدی یا ضمانتنامه معتبر بانکی میباشد.
سپرده نفرات اول تا سوم  تا زمان انعقاد قرارداد مسترد  نمی گردد.
شهرداری در رد یا قبول  پیشنهادها مختار است.
 هزینه آگهی به عهده  برنده مناقصه است.
سایرجزئیات در اسناد مناقصه قید گردیده است.
پرداخت مبلغ قرارداد به صورت ۵۰% نقد و ۵۰% تهاتر می باشد.

روزنامه ستاره صبح نوبت  دوم: ۲۴ فروردین ۹۸

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس