۱۳۹۸/۰۱/۲۸
رییس سازمان آرامستان شهرداری قدس:
تداوم تحولات چشمگیر در قطعات جدید آرامستان بهشت فاطمه (س) در سال 98
حجت الاسلام والمسلمین محمد جهانگیری با اشاره به اینکه در سال 98 تحولات چشمگیر عمرانی در قطعات جدید آرامستان بهشت فاطمه (س) انجام خواهد شد به تشریح برخی از این اقدامات پرداخت.

حجت الاسلام محمد جهانگیری:
تداوم تحولات چشمگیر در قطعات جدید آرامستان بهشت فاطمه (س) در سال 98

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حجت الاسلام محمد جهانگیری گفت: با توجه به اینکه توسعه آرامستان یکی از نیاز های اساسی شهر می باشد در سال گذشته قطعات جدید افزوده شد و اقدامات لازم برای آماده سازی در آن ها صورت گرفت.

وی افزود: محصور کردن قطعات جدید آرامستان با 1700 متر دیوار بتنی و همچنین احداث سردرب قطعات جدید از جمله اقدامات مهمی بوده است که در این بخش از آرامستان انجام شده است.

رییس سازمان آرامستان بهشت فاطمه تصریح کرد: تمامی پرسنل آرامستان بهشت فاطمه(س) در ایام نوروز به صورت شیفتی در محل کار حضور داشتند و در 5 شنبه آخر سال بیش از 200 هزار نفر مراجعه کننده در فضای آرامستان خدمات رسانی شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: اتمام پروژه غسالخانه، سالن انتظار، میدان نماز و فضای ورزشی در سال 98، تحولات چشمگیری را در فضای آرامستان بوجود خواهد آورد و تلاش می کنیم برنامه هایمان را تا به ثمر رسیدن پیگیری نماییم.

حجت الاسلام محمد جهانگیری، رییس سازمان آرامستان شهر قدس، در پایان بیان داشت: هدف ما آن است که شهروندان برای زیارت اهل قبور، انجام امور متوفیان دغدغه ای به اندوهشان افزون نگردد و به همین دلیل در سال جدید تعرفه های قبور افزایشی ندارند و برای خدمات نیز تنها 10 درصد به مبالغ سال قبل مطابق مصوبات هیات رییسه سازمان انجام شده است.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس