۱۳۹۸/۰۳/۰۴
شهردار قدس خبر داد:
آغاز عملیات اجرایی احداث سالن ورزشی چند منظوره در شهر قدس
مسعود مختاری شهردار قدس، با تأکید بر ضرورت توجه به حوزه ورزش و ارتقای سرانه های ورزشی در سطح شهر از آغاز عملیات اجرایی احداث سالن ورزشی چند منظوره در منطقه یک شهر قدس خبر داد.

شهردار قدس خبر داد:
آغاز عملیات اجرایی احداث سالن ورزشی چند منظوره در شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری گفت: امروزه توجه به امر ورزش به عنوان یک عنصر مهم تأثیرگذار در تمامی ابعاد جامعه مطرح است که در همین راستا و به منظور افزایش سطح آمادگی جسمانی و سلامت جامعه، ضرورت دارد در این حوزه اقدامات عمرانی صورت گیرد.

شهردار قدس با اشاره به نگاه ویژه شهرداری به ترویج و توسعه امر ورزش و افزایش سرانه های ورزشی در سطح شهر افزود: در ایران هرچند متولی اصلی احداث و نگهداری فضاهای ورزشی به عهده سازمان تربیت بدنی می باشد اما براساس بند 21 از ماده 55 قانون شهرداریها احداث ورزشگاه ها یکی از وظایف شهرداری محسوب شده که در همین راستا با حمایت شورای اسلامی شهر برخی از پروژه های عمرانی شهرداری به احداث پروژه های ورزشی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث سالن ورزشی چند منظوره در منطقه یک شهرداری، بیان داشت: با هدف افزایش سرانه های ورزشی و با توجه به پتانسیل و ظرفیتهای بالای ورزشی در این شهر، عملیات عمرانی احداث سالن ورزشی چند منظوره در منطقه یک شهرداری در زمینی به مساحت 1300متر مربع و با برآورد هزینه تقریبی پنجاه میلیارد ریال آغاز شده است.

مختاری شهردار قدس، در خاتمه با بیان اینکه این سالن ورزشی شامل بخشهایی چون اتاق مربیان، اتاق کنترل، رختکن، اتاق کمک های اولیه، اتاق اداری، کافه تریا، آشپزخانه و سرویس بهداشتی می باشد، تصریح کرد: این سالن ورزشی چند منظوره که شامل سالن بسکتبال، والیبال و فوتسال است در دو بخش سوله ورزشی به مساحت 870 متر مربع و با ظرفیت 300 نفر تماشاگر و قسمت اداری با مساحت زیربنای 540 متر مربع در دو طبقه 270 متری در حال احداث می باشد.