پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
رییس شورای اسلامی شهر قدس:
پل تقاطع غیر همسطح عجیب ترین و زمان بر ترین پروژه های كشور
رئیس شورای اسلامی شهر قدس در خصوص پروژه تقاطع غیر همسطح این شهر گفت: این پروژه یکی از عجیب ترین و زمانبر ترین پروژه های کشور است.
رییس شورای اسلامی شهر قدس:
پل تقاطع غیر همسطح عجیب ترین و زمان بر ترین پروژه های  کشور

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی خدابخش محمد زاده پودینه در جلسه  نشست مشترک شوراهای استان تهران افزود: این پروژه از سال 1388 با مصوبه هیئت وزیران آغاز شده و تاکنون با وجود چند مرحله تغییر نقشه و سازه و هنوز به بهره برداری نرسیده است که همه این موارد نشان از این حقیقت دارد که این پروژه کارشناسی نشده است.

وی ادامه داد: اعضای شورای اسلامی شهر قدس در دوره چهار در مهر ماه 1392 که کار خود را آغاز کردند علیرغم اینکه این پروژه به شورا و شهرداری ارتباطی نداشت تصمیم گرفتند که 4 میلیارد تومان اعتبار به پروژه تزریق کنند و لاین خروجی را به بهره برداری برسانند که این کار صورت گرفت و در اردیبهشت 1393 و در پی برگزاری جلسات متعدد عنوان شد که این پروژه برای تکمیل لاین ورودی نیاز به 6 میلیارد تومان اعتبار است که مقرر شد شورا و شهرداری 3 میلیارد و استانداری نیز 3 میلیارد تقبل کنند تا لاین ورودی افتتاح شود.

پودینه اظهار داشت: ما به تعهدات خود عمل کردیم ولی سایر تعهدات باقی مانده است و با توجه به تغییر پیمانکار هنوز این پروژه بلاتکلیف است. شهرداری قدس همچنین در خصوص رفع و جابجایی مشکل خطوط لوله گاز بر سر راه این پروژه با شهرداری تهران تفاهم نامه امضا کرده و این مشکل را نیز برطرف کرده اند.

رئیس شورای اسلامی شهرقدس خاطر نشان کرد: البته ما بعنوان شورای شهر قدس این اعتبارات را بلا عوض به پروژه تزریق نکرده ایم و مقرر شده که این اعتبارات به هر صورتی که باشد به شهر بازگردانده شود.