۱۳۹۴/۰۷/۱۲
آجرلو:
رفت و آمد مسوولان به شهرستان قدس مثمر ثمر نبوده است
عضو شورای اسلامی شهرستان قدس گفت: طی سالهایی که بنده عضو شورای اسلامی شهرستان قدس بوده ایم همواره شاهد حضور مسئولان عالی رتبه استان و کشور به این شهرستان بوده ایم اما این رفت و آمدها مثمر ثمر نبوده و مشکلات شهر همچنان پا برجا هستند.
آجرلو:
رفت و آمد مسوولان به شهرستان قدس مثمر ثمر نبوده است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر لیلا آجرلو گفت: مسئولان می آیند مشکلات را می شنوند و سپس می روند بدون اینکه خروجی مثبتی برای شهر به دنبال داشته باشند، شهرقدس پس از گذشت 37 سال از عمر انقلاب اسلامی هنوز مشکل آب شرب دارد و مردم به دلیل نا سالم بودن آب شرب با مشکلات گوارشی دست به گریبان هستند.

وی افزود: مشکل دیگر عدم تکمیل شبکه فاضلاب در شهر است که موجب آلودگی شهر و بوجود آمدن بیماری در شهروندان می شود امید است که مسئولان استان در این خصوص با ما همکاری کنند.

عضو شورای اسلامی شهرستان قدس عنوان کرد: بی‌توجهی و بی‌مهری برخی از مسئولین به این شهرستان باعث شده که مقدار زیادی از مشکلات حل نشود و با یک بازدید از سطح شهرستان می‌توان این را به عینه دید که در بسیاری از موارد شهروندان نیاز مبرم به رفع مشکلات دارند که این موارد تنها با ورود مسئولان فرادستی و توجه بیش از پیش امکان‌پذیر است.

آجرلو عنوان کرد: شهرقدس با تنها 19 کیلومتر فاصله از پایتخت مورد بی توجهی و بی مهری بسیار زیادی قرار گرفته و انتظار می رود که با تعامل مسئولان این مشکلات متعدد مرتفع شوند.