۱۳۹۴/۰۷/۱۲
معاون سیاسی انتظامی استانداری تهران گفت:
شورای شهر مسئولیت قانون گذاری محلی را به عهده بگیرند
معاون سیاسی انتظامی استانداری تهران گفت:

شورای شهر مسئولیت قانون گذاری محلی  را به عهده بگیرند

شهاب الدین چاووشی گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا ظرفیت بسیار خوبی هستند و می توانند در همه امور مربوط به شهرستان با نماینده حاکمیت همکاری خوبی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی - معاون سیاسی انتظامی استاندار تهران گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا ظرفیت بسیار خوبی هستند و می توانند در همه امور مربوط به شهرستان با نماینده حاکمیت همکاری خوبی داشته باشند، شورای شهر یک اداره تشریفاتی نیست و بار اعظم مشکلات شهر بر دوش شورای اسلامی شهر است و نباید این عزیزان فقط محدود به شهرداری شوند.

شهاب الدین چاووشی افزود: شوراها مسئولیت قانونگذاری محلی را به عهده دارند و باید به گونه ای عمل کنند که این قانونگذاری مغایر با قانون کشور نباشد، شورای شهر به عنوان تاسیسات اداری باید به درستی از منزلت و شان خود استفاده کنند و با ورود به بحث های غیر ضروری زمان خود را هدر ندهند.

وی در این جلسه اعلام کرد: فرماندار شهرستان قدس که به مدت 6 ماه حکم سرپرستی داشت اکنون از سوی استاندار بعنوان فرماندار تایید شده و حکم رسم ایشان ابلاغ گردیده، امید است ایشان که فردی ارزشمند هستند بتوانند به شهرستان سر و سامان ببخشند و این امر در گرو تعامل و همکاری شما اعضای شورای اسلامی شهر و دیگر مسئولان شهرستان است.

گفتنی است که در جلسه شورای اسلامی استان تهران با شورای اسلامی شهر قدس که به جهت هم‌اندیشی و رفع نیازهای شهرستان در محل شورای اسلامی این شهرستان برگزار شد، حکم حسین کاغذلو فرماندار شهرستان قدس، اینانلو معاون سیاسی فرماندار و رمضانی بخشدار مرکزی شهرستان قدس را به آنها ابلاغ کرد