۱۳۹۴/۰۹/۰۶
رییس شورای اسلامی شهر قدس مطرح کرد:
عملیات احداث بیمارستان شهرستان قدس متوقف شده است
رئیس شورای اسلامی شهر قدس گفت:متاسفانه روند احداث پروژه بیمارستان شهر قدس متوقف شده و پیمانکار به دلیل عدم پرداخت به موقع منابع مالی قادر به پیگیری عملیات احداث در شرایط موجود نیست.
رییس شورای اسلامی شهر قدس مطرح کرد:

عملیات احداث بیمارستان شهرستان قدس متوقف شده است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس-خدابخش محمد زاده پودینه رئیس شورای اسلامی شهر قدس با بیان این مطلب گفت:پروژه بیمارستان شهر قدس از طرح های بسیار برجسته و حائز اهمیتی است که بهره برداری از آن بخش قابل توجهی از کمبودهای درمانی در این منطقه را رفع خواهد کرد.

وی افزود:با سفر رئیس جمهور و در نظر گرفتن اعتباراتی ویژه برای این پروژه، عملیات احداث با قوت آغاز شد و روند کار به خوبی پیش می رفت که متاسفانه قریب به یکماه است که کار متوقف شده است.

پودینه گفت:پیمانکار طرح علت توقف عملیات احداث را عدم پرداخت منابع مالی عنوان کرده و امیدواریم در شرایطی که اعتبارات پروژه تخصیص یافته،  پرداخت های مورد نیاز نیز محقق تا خلل موجود رفع و عملیات احداث از سر گرفته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قدس عنوان کرد:طبق برنامه ریزی های انجام شده، مقرر است اسکلت فاز اول طرح، ظرف ۱۸ ماه به پایان برسد که در صورت استمرار وضع موجود و توقف کار بطور طبیعی بهره برداری از طرح در زمان بندی تنظیم شده، دشوار خواهد شد.

وی افزود:مردم نسبت به افتتاح این طرح امیدواری بسیاری دارند و این انتظار وجود دارد که بیمارستان ظرف زمان بندی تعیین شده به ثمر بنشیند.

پودینه یادآور شد:امید است مسئولان سازمان مدیریت و برنامه و بودجه با نگاه و عنایتی ویژه به مردم مظلوم این منطقه، حمایت های لازم را برای پیشبرد این پروژه لحاظ کنند.