۱۳۹۴/۰۹/۰۸
معاون فنی و عمرانی شهرداری قدس خبر داد:
اجرای عملیات لكه گیری معابر منطقه 2 با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس- معاون فنی و عمرانی شهرداری قدس از اجرای عملیات لکه گیری معابر منطقه دو با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال خبر داد.
معاون فنی  و عمرانی شهرداری قدس خبر داد:

اجرای عملیات لکه گیری معابر منطقه 2 با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال

عملیات لکه گیری معابر منطقه دو شهرداری قدس به پایان رسید

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس- معاون فنی و  عمرانی شهرداری قدس از اجرای عملیات لکه گیری معابر منطقه دو  با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال خبر داد.

غلامحسین حیدری با بیان این مطلب افزود: لکه گیری و آسفالت مناسب و مسطح کوچه و خیابانهای شهر، یکی از مطالبات به حق شهروندان است و در این راستا چندین گروه تحت نظارت معاونت فنی عمرانی شهرداری قدس، عملیات مرمت و لکه‏ گیری  اصولی و استاندارد در محلات مختلف  منطقه دو را انجام داده اند.

ایشان افزود: شرایط و وضع آسفالت خیابان‌های شهر از شاخصه های مهم در مدیریت شهری و شهر سازی به شمار می‌آید و بی توجهی به آن اختلال در رفت و آمد خودروهای شخصی و عمومی را به دنبال دارد و پیامد این اختلال تلف شدن و صرف بی جای سوخت و انرژی ،هدررفت زمان ، استهلاک و کم شدن عمر خودروها خواهدبود.