پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403

شهردار قدس:

حفظ وصيانت از  آرمانهاي انقلاب وظيفه همه ماست

حضور چشمگير و وصف ناپذير مردم شهرستان قدس در راهپيمايي غرور آفرين 22 بهمن

به گزارش اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس ،محمد صادق كوليوند شهردار قدس درجمع راهپيمایان مراسم 22 بهمن شهرستان قدس با اشاره به حضور چشمگير و وصف ناپذير مردم در راهپیمایی ،از حفظ ارزشها و دستاوردهاي انقلاب توسط مردم و مسولين ياد كرد .

شهردار قدس گفت : ما بعنوان يك ايراني و دوستدار  و پيرو ولايت فقيه وظيفه داريم همراه و همگام   با مردم  و در حمايت و پاسداشت  از خون شهداي انقلاب و  مردمي كه در راه اعتلاي نظام مقدس جمهوري اسلامي از جان و مال و عزيزانشان گذشتند در راهپيمايي عظيم و ميليوني 22 بهمن حضور داشته باشيم و انزجار و خشم خود را از مستكبر ان جهانخوار به جهانيان اعلام كنيم.

ايشان با اشاره به تحولات منطقه و جهان حضور همه مردم و مسوولين در صحنه هاي سياسي و اجتماعي را در شرايط كنوني كشور يك وظيفه همگاني درجهت حفظ و صيانت از آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي و حفاظت كشور از هرگونه گزند و خيال باطل دشنمان دانست.