پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۵/۰۲/۱۲
نایب رئیس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهر قدس:
معلمان ضامن رشد و شكوفایی استعداد جوانان كشور هستند
نایب رئیس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهر قدس گفت:معلمان ضامن رشد و شکوفایی استعداد جوانان کشور هستند

نایب رئیس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهر قدس:

معلمان ضامن رشد و شکوفایی استعداد جوانان کشور هستند

به گزارش اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر،منصور حیدری بعد از ظهر امروز در نطق پیش از دستور جلسه رسمی 244 شورای اسلامی شهر قدس با تبریک به مناسبت روز کارگر و معلم اظهار کرد: سالروز شهادت استاد مطهری فرصت مغتنمی است تا از تلاش‌های پرشور و ثمربخش معلمان در عرصه علم و فرهنگ و روشنایی تقدیر ‌کنیم، به سهم خود در راستای تقدیر از این تلاشگران عرضه تعلیم و تعلم تلاش می‌کنم.

وی بیان کرد: به نوبه خود این تلاش مقدس معلمان را که ضامن رشد و شکوفایی استعداد جوانان این مرز و بوم خواهد شد ارج نهاده و از آنها تشکر می‌کنم.

نایب رئیس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهر قدس با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح داد: به سهم خود این حضور غرورآفرین را به ملت سلحشور ایران و محمد محمودی‌شاه‌نشین نماینده منتخب مردم شهرستان‌های قدس، ملارد و شهریار در مجلس دهم تبریک می‌گویم، همچنین زحمات حسین گروسی نماینده فعلی مجلس قابل تقدیر است.

وی در پایان با اشاره به مخدوش شدن منظر شهری به خاطر تبلیغات انتخاباتی متذکر شد: از اداره زیباسازی شهرداری قدس می‌خواهیم تلاش‌ خود را دو چندان کند تا چهره شهر را به وضعیت سابق برگرداند و زیبایی قبلی را به آن ببخشد.