۱۳۹۵/۰۲/۱۴
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس برگزار کرد:
كارگاه آموزشی پیشگیری و مقابله با حریق برای پرسنل ادارات شهرستان
کارگاه آموزشی پیشگیری و مقابله با حریق توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس برگزار شد

سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس برگزار کرد:

كارگاه آموزشی پیشگیری و مقابله با حریق برای پرسنل ادارات شهرستان

به گزارش اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،علی رزاقی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی  از اجرای کارگاه آموزشی دوره مقدماتی و تخصصی جهت ایجاد آمادگی،پیشگیری و مقابله با هرگونه حریق خبر داد .

وی افزود: بمنظور آمادگی و پیشگیری از هرگونه حریق و حادثه احتمالی تیم های عملیاتی سازمان با برگزاری دوره آموزشی برای برخی از پرسنل ادارات شهرستان در راستای ارتقا سطح توان آنها اقدام نمودند.

رزاقی با تاکید بر موضوع پیشگیری و ایمنی تصریح کرد: آموزش های همگانی یکی از راههای موثر در کاهش حوادث است که این امر در دستور کار سازمان قرار دارد.

پایگاه اطلاع رسانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس