پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا
حسین چناقچی طی پیامی فرا رسیدن شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س)، را تسلیت گفت .

پيام تسليت رئیس شورای اسلامی  شهرستان قدس به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسین چناقچی طی پیامی فرا رسیدن ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت گفت.

پیامبر اکرم(ص) به حضرت فاطمه(س) فرمود:« هرکس بر تو درود بفرستد، خدا گناهانش را می بخشد و او را به من، هر جای بهشت باشم ملحق می کند.»

فاطمه زهرا (س)، معیار فضایل بود و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید. بزرگ بانویی که جنبه های مختلف پارسایی، پاکدامنی و حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را با جلوه ای بی نظیر و ماندگار در تاریخ جهان ثبت کرد.

امروزه نیز زنان مسلمان میهن مان با الگو گرفتن از ایشان، علاوه بر موفقیت در فرزند پروری و همسردارى، عزتمندانه در تمامی عرصه ها و در راستای سر بلندی ایران اسلامی و زن ایرانی گام بر می دارند.

اینجانب شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرای اطهر (س) را به تمام مسلمین جهان تسلیت عرض نموده و امیدوارم با سرمشق قرار دادن گفتار و رفتار معصومین در زندگی، خیر دنیا و آخرت را نصیب خود گردانیم.
اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس