پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
دو انتصاب جدید در شهرداری قدس
ناصر رجبیان به عنوان رییس سازمان مدیریت پسماند و علی اصغر امیریان به عنوان رییس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری قدس منصوب شدند.

دو انتصاب جدید در شهرداری قدس

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری شهردار  قدس در احکام جداگانه ناصر رجبیان را به عنوان رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدس و علی اصغر امیریان را به عنوان رییس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری قدس منصوب کرد.

بر اساس این گزارش مراسم معارفه روسای این دو سازمان با حضور سرپرست معاونت خدمات شهری قدس،مشاور ارشد شهردار،مدیران عامل سازمان های تابعه شهرداری قدس و مسئولین ادارات شهرداری روز گذشته در محل حوزه خدمات شهری قدس برگزار شد.

حمید کاظمی صیاد سرپرست معاونت خدمات شهری قدس در این مراسم گفت : مسئولیت یک امانت است که در اختیار ما گذاشته شده است که امیدواریم بتوانیم از این امانت به خوبی نگهداری کنیم و بدنبال آن رضایت خداوند و مردم را نیز مد نظر قرار دهیم.

وی افزود : رویکرد ما نسبت به مسئولیت، همیشه باید رویکرد امانت مداری باشد و غفلت از این مساله، آسیب زا خواهد بود.

سرپرست معاوت خدمات شهری قدس تصریح کرد : یکی از عوامل مهم عقب ماندگی در سازمان ها و نهاد ها احساس ماندگاری و ثبات مدیریتی مسئولان است لذا مدیران و مسولان  باید احساس کنند که همیشه ماندگار نبوده و دائم در حال تغییر و جابجایی هستند.

کاظمی صیاد یادآور شد : ساختار سازمانی و تشکیلات سازمان‌های وابسته به شهرداری‌ها، مطابق ضوابط تشکیلاتی شهرداری‌ها که سال گذشته توسط وزیرکشور ابلاغ شد، باید تا پایان سال جاری ادغام و با اصلاحات لازم سازمانهای جدید ایجاد شوند.بنابراین در ساختار جدید شهرداری قدس با ادغام سازمان های پایانه ها،اتوبوسرانی و تاکسیرانی سازمان جدید حمل و نقل بار و مسافر ، با ادغام سازمان خدمات موتوری و اداره پسماند سازمان مدیریت پسماند و با ادغام سازمان پارک ها و فضای سبز و اداره زیباسازی،سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهری قدس تشکیل می شود.

وی ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته شده توسط مدیران عامل سازمانهای تاکسیرانی،اتوبوسرانی،پایانه ها و مدیران ادارات پسماند و زیباسازی برای روسای جدید سازمانهای مدیریت پسماند و حمل و نقل بار و مسافر آرزوی موفقیت کرد.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس
امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱