۱۳۹۷/۰۲/۰۵
شهردار قدس در دیدار با معتمدین شهر :
شهروندان نسبت به مسائل و مشكلات شهر حساس باشند
شهردار قدس در دیدار با جمعی از معتمدین شهر گفت:شهروندان مشکلات و مسائل موجود در شهر را با جدیت دنبال و نسبت به آن احساس مسئولیت کنند.

شهردار قدس در دیدار با معتمدین  شهر :

شهروندان نسبت به مسائل و مشکلات شهر حساس باشند

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در دیدار با جمعی از معتمدین شهر قدس که پیش از ظهر امروز در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار شد با بیان این مطلب اظهار داشت : جای بسی خوشحالی است که تشکیلات منسجمی در سطح شهر قدس وجود دارد که مشکلات و معظلات موجود در شهر  را با دید باز رصد کرده و با انعکاس این مسائل به مجموعه مدیریت شهری خدمتگذاران خود را در شهرداری قدس یاری می کنند.

وی افزود : توسعه و پیشرفت شهر در گرو مشارکت،همدلی و تشریک مساعی شهروندان با مجموعه ادارات خدمات رسان از جمله مدیریت شهری و شهرداری است و اگر مردم نسبت به مسائل و معظلات شهر احساس مسئولیت کنند و خود را در این امر پیشقدم بدانند بسیاری از این مشکلات موجود قابل برطرف شدن می باشد.

شهردار قدس تصریح کرد : بر خلاف بسیاری از شهرهای بزرگ کشور که پیشینه تاریخی داشته و به صورت منسجم به مرور زمان شکل گرفته اند،شهر قدس ظرف 15 سال گذشته ساخته شده است و زیرساختهای موجود در این شهر با جمعیت آن متناسب نیست.

مختاری گفت:در راستای برطرف کردن مشکلات و کاستی های موجود در سطح شهر شهرداری و مردم باید با تعامل و هم اندیشی یک مسیر واحد را طی کنند تا به یک هدف مشخص برسیم.

وی با اشاره به مشکل تعریض برخی از معابر موجود در سطح شهر گفت: متاسفانه در پاره ای از موارد مردم با شهرداری در این خصوص همکاری لازم را به عمل نمی آورند،برخی از مشکلات از جمله عقب نشینی املاک در جهت تعریض معابر شهری به دست خود مردم و در تعامل آنها با شهرداری قابل حل می باشد که در این خصوص معتمدین شهر می توانند با توجیه منطقی افراد شهرداری را در برطرف کردن این مشکلات یاری کنند.

مدیریت شهری قدس در بخش دیگری از سخنان خود به اولویت های شهرداری در سال 97اشاره کرد و یادآور شد:برای توسعه عمران و آبادانی شهرقدس برنامه های مدون و منسجمی و اولویت هایی را در دستور کار خود قرار داده ایم.از جمله بحث تعریض معابر عمومی شهر(ابتدای بلوار جمهوری،ابتدای خیابان چمن،خیابان شورا،ورودی سرخه حصار و....) که در سال جدید این موضوع را با جدیت دنبال می کنیم.

مسعود مختاری ساماندهی حریم رودخانه شهرقدس را از دیگر اولویت های این شهرداری برشمرد و گفت:این رودخانه در حال حاضر به یک تهدید جدی برای شهرقدس تبدیل شده است که در راستای برطرف نمودن این معظل به دنبال احداث بزرگترین پارک منطقه غرب استان تهران در حریم این رودخانه هستیم.

وی خاطرنشان کرد : ما بعنوان یک پروژه ملی به این پارک نگاه می کنیم که در این خصوص توافقات لازم با ادارات آبفا و اوقاف صورت گرفته شده است و طرح مطالعاتی آن نیز با به کارگیری مشاورین مجرب به زودی آغاز می شود و امیدواریم با احداث و بهره برداری از این پارک آن را به یک فرصت سرمایه گذاری برای شهرقدس تبدیل کنیم.معتقدیم که با ساخت و تکمیل این پارک سرریز جمعیت استان تهران بویژه در منطقه غرب استان منافع زیادی را برای شهر و شهروندان قدس به دنبال خواهد داشت.

شهردار قدس بهسازی و آسفالت معابر شهری قدس را از دیگر اولویت های شهرداری در سال 97برشمرد و گفت: به دلیل عدم برنامه ریزی مناسب از سوی برخی از ادارات خدمات رسان از جمله آب،گاز و مخابرات و کنده کاری های متعدد در طول سال معابر سطح شهرقدس از نظر آسفالت بسیار فقیر و در حد برخی از روستاها نیز نیست به همین دلیل در سال جدید نگاه ویژه ای به آسفالت و ترمیم معابر خواهیم داشت.

مختاری در پاسخ به سوال یکی از معتمدین در خصوص مشکل بیکاری جوانان در شهرقدس عنوان کرد: علی رغم وجود دو شهرک صنعتی بزرگ در محدوده شهرقدس 80درصد از کارگران بکارگیری شده در این شهرک ها از نیروهای غیر بومی می باشند و یکی از ایراداتی که ما همواره در گفتگو با مسوولین این شهرک ها مطرح می کنیم ضرورت بکارگیری نیروهای بومی شهرقدس در شرکتهای مزبور است.البته رسیدگی به این مشکل در محدوده اختیارات فرماندار و نماینده ی مجلس است که آنها نیز با جدیت این موضوع را دنبال میکنند.

وی افزود: شهرک های صنعتی و صنعتگران شهر یکی از ابزارهای بسیار مهم برای مطرح کردن شهرقدس در سطح کشور هستند که در همین خصوص و با همکاری مسوولان شهرستان به دنبال حفظ این شهرک ها در شهرقدس هستیم تا مردم از منافع آن بیش از گذشته بهره مند شوند.

شهردار قدس در پایان خاطرنشان کرد:  حضور مستمر معتمدین در مسائل شهری عامل مهمی برای پیشبرد اهداف و برنامه های شهر است و تجربه، همفکری و استفاده از دیدگاه معتمدین و صاحبان اندیشه و فکر در شهر باعث هم افزایی در کارها شده و ضمانت اجرایی کارها را بیشتر می کند.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس