۱۳۹۷/۰۳/۱۲
رییس شورای اسلامی شهرستان قدس:
نارضایتی شهروندان از عملكرد اورژانس محسوس است/بسته بودن درب برخی از مراكز تحویلی به اورژانس ارائه خدمات به مردم را مختل كرده است
رییس شورای اسلامی شهرستان قدس با انتقاد از عملکرد برخی از مراکز تحویلی به اورژانس در ارایه خدمات به شهروندان خواهان رسیدگی جدی مسئولین به این موضوع شد.

حسین چناقچی:
نارضایتی شهروندان از عملکرد اورژانس محسوس است/بسته بودن درب برخی از مراکز تحویلی به اورژانس ارائه خدمات به مردم را مختل کرده است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسین چناقچی در هفتاد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهرقدس ضمن گرامیداشت ایام اظهار داشت: ماه مبارک رمضان بسیار پرفضیلت است و ما نیز باید به خوبی از این ماه بهره برداری کنیم، البته اقدام بسیار خوبی از طرف سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قدس با همراهی دیگر ادارات شهرستان در این ماه مبارک در حال اجرا می باشد که بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر ضرورت انجام حرکت های مطلوب در حوزه بهداشت و درمان شهرستان از سوی متولیان امر تصریح کرد: شهرقدس با توجه به میزان جمعیتش نیاز های متفاوتی دارد که یکی از مهمترین آنها که بیشتر از قبل  از طرف مردم مطالبه میشود بحث اورژانس و خدمات این مرکز در شهر قدس است.

رییس شورای اسلامی شهرستان قدس افزود: نارضایتی بسیار بالایی در میان شهروندان در خصوص خدمات اورژانس وجود دارد و در این خصوص ما نیز به عنوان وکلای مردم در حضور دادستان شهرستان این موضوع را مطرح کرده و همچنان نیز از مجموعه اورژانس مطالعه خواهیم کرد چرا که طی سال گذشته با همه تنگناهایی که وجود داشته و دارد این شهر دو مجموعه ساخته و تحویل اورژانس داده است که نشان از حسن نیت مدیریت شهری قدس می باشد. اما با این حال طی یک ماه اخیر به دلیل بی توجهی مجموعه اورژانس در شهر قدس و با وجود فاصله ای کمتر از 100متر از محل اورژانس به خاطر تعللی که به وجود آمد یک جوان جان خود را از دست داد و این برای ما قابل قبول نیست که جان شهروندان به هر دلیلی در خطر باشد.

چناقچی با اعتراض به این موضوع که همچنان درب برخی مراکز تحویلی به اورژانس بسته است خاطر نشان کرد: از رسانه ها خواستاریم که در این خصوص بهتر از قبل کار کنند و این مطلب ما را به عنوان موکل مردم در پارلمان شهری به سمع و نظر مسئولان بالا دستی برسانند و این نقد را به واقع از این تریبون شورا داریم که اورژانس آنگونه که باید در این شهر خدمت رسانی نمیکند و باید یک مرکز اورژانس به صورت اختصاصی برای شهر قدس ایجاد شود.

وی تصریح کرد :دلیل این کم کاری را نمی دانیم؛آیا مشکل در مدیریت است یا نیاز در خصوص زیر ساخت دارند،به هر حال لازم است که نگاه بخشی اورژانس به شهر قدس تغییر کند تا دوباره شاهد این نباشیم که به جهت تعلل در ارائه خدمات شهروندان ما از میان ما  بروند و خانواده هایی عزادار شوند.

رییس شورای اسلامی شهرستان در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه ای که همه ما بر عهده داریم رعایت قوانین و همچنین تامین نیاز های شهروندان و خدمت بی منت در تمام سطوح است و اگر در این خصوص اندکی کم کنیم باید پاسخگوی بیش از سیصد هزار نفر از شهروندان باشیم.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس