۱۳۹۷/۰۵/۰۹
با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ تفكیك پسماند از مبدأ انجام شد
توزیع سطل‌های مخصوص تفكیك زباله در ادارات شهرستان قدس
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدس با بیان اینکه فرهنگ تفکیک مواد پسماند از مبدا باید در جامعه نهادینه شود، از توزیع سطل‌های مخصوص تفکیک زباله در ادارات و سازمان‌های شهرقدس خبر داد.

با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ تفكیك پسماند از مبدأ انجام شد

توزیع سطل‌های مخصوص تفکیک زباله در ادارات شهرستان قدس

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدس با بیان اینکه فرهنگ تفکیک مواد پسماند از مبدا باید در جامعه نهادینه شود، از توزیع سطل‌های مخصوص تفکیک زباله در ادارات و سازمان‌های شهرقدس خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، ناصر رجبیان  با بیان اینکه قصد داریم فرهنگ تفکیک مواد پسماند از مبدا را در جامعه نهادینه کنیم، اظهار داشت: کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، بازگشت مواد پسماند به چرخه مصرف، کسب ارزش افزوده از این مواد و... از مزیت‌های تفکیک زباله از مبدا است.

وی تصریح کرد: ادارات، سازمان‌ها، مدارس، واحدهای بخش خصوصی و خانواده‌ها از جمله نهادهای اجتماعی هستند که می‌توانند از طریق تفکیک زباله‌های خود از مبدا، شهرداری را در بحث مدیریت پسماند یاری کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدس افزود: وظیفه شهرداری ایجاد زیرساخت‌های لازم در نهادهای یادشده و سطح شهر برای تحقق این امر است. بر همین اساس، سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدس در گام نخست اقدام به توزیع سطل‌های مخصوص تفکیک مواد پسماند در ادارات و سازمان‌های شهرقدس نموده است تا زباله‌های تر وخشک این مراکز به شکل تفکیک شده جمع‌آوری شود.

ناصر رجبیان با بیان اینکه این طرح به مرور در سایر سطوح از جمله در مدارس اجرا خواهد شد، بیان کرد: در این میان، نقش آموزش و آگاهی‌بخشی به شهروندان در بحث تفکیک پسماند از مبدا بسیار مهم و حیاتی است، لذا از مسئولین ادارات و مدارس و همچنین والدین محترم انتظار می‌رود نسبت به آگاهی‌بخشی کارکنان، دانش‌آموزان و فرزندان خود اهتمام ویژه‌ای داشته باشند تا در آینده شاهد اثرات مثبت زیست‌محیطی و اقتصادی این موضوع در سطح شهر باشیم.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس