۱۳۹۷/۰۵/۲۵
شهردار قدس خبرداد
بهره برداری از 6 پروژه ورزشی با مساحت 6920 متر مربع در هفته دولت
شهردار قدس، ضمن تأکید بر توسعه و ترویج جایگاه ورزش در شهر، از افتتاح و بهره برداری چندین پروژه ورزشی شهرداری در شهر قدس خبر داد.

شهردار قدس خبرداد

بهره برداری از 6 پروژه ورزشی با مساحت 6920 متر مربع در هفته دولت

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری بر ضرورت ساخت پروژه های عمرانی در حوزه ورزش تأکید کرد و گفت: به منظور ارج نهادن به جایگاه ورزش و تحقق اهداف پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه در زمینه ارتقاء جایگاه ورزش و افزایش سطح آمادگی جسمانی و سلامت جامعه، باید در این حوزه اقدامات عمرانی صورت گیرد.

وی افزود: در همین راستا شهرداری قدس با نگاه ویژه به ترویج و توسعه امر ورزش و افزایش سرانه ورزشی، ساخت پروژه های ورزشی را در دستور کار خود قرار داده است و اقدام به احداث پروژه های عمرانی نظیر ساخت و تجهیز اماکن و مجموعه های ورزشی کرده است.

مختاری در ادامه به اقدامات صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و گفت: سالن ورزشی امانی به مساحت 1600 متر مربع با زیر بنای 500 متر در بلوار بهشت و مجموعه ورزشی روباز زیر پل ورودی شهر با امکاناتی نظیر زمین ورزشی والیبال و بسکتبال با پوشش زمینی پلی اورتان با مساحت 200 متر مربع، زمین چمن مصنوعی فوتبال با مساحت 200 متر و زمین چمن بدمینتون با مساحت 200 متر مربع از جمله اقدامات انجام شده است.

شهردار قدس در ادامه به احداث سالن ورزشی چند منظوره جنب زمین فوتبال سازمان موتوری شهرداری اشاره کرد و گفت: این سالن ورزشی چند منظوره که شامل زمین فوتسال، والیبال و بسکتبال است در مساحت 1200 مرتر مربع دارای دو بخش سالن ورزشی و واحد اداری است.

وی گفت: در بوستان ولیعصر نیز اقدام به ساخت پیست دوچرخه سواری به مساحت 1800 متر مربع با طول 600 و عرض 3 متر و ایجاد زمین چمن مصنوعی به مساحت 920 متر کرده ایم و همچنین در محله کاووسیه جنب بوستان البرز نیز زمین چمن مصنوعی تیر و کمان به مساحت 800 متر ساخته شده است.

مختاری در پایان خاطر نشان کرد: با بهره برداری از پروژه های فوق در مجموع 6920 متر مربع به فضای ورزشی شهر افزوده می شود و سرانه ورزشی شهر ارتقاء خواهد یافت.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس