پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
در ادامه آزادسازی املاک معارض و رفع گره های ترافیکی در شهرقدس
عملیات تخریب و پاكسازی ملكی واقع در ابتدای خیابان صاحب الزمان(عج) انجام شد
شهردار قدس با بیان اینکه تعریض و اصلاح هندسی معابر شهری از رویکردهای اصلی شهرداری است، از اجرای عملیات تخریب و تعریض ملکی واقع در میدان آزادی با مساحت حدود 85 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 15 میلیارد ریال خبر داد.

در ادامه آزادسازی املاک معارض و رفع گره های ترافیکی در شهرقدس
عملیات تخریب و پاکسازی ملکی واقع در ابتدای خیابان صاحب الزمان(عج) انجام شد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با تأکید بر اینکه تعریض‌ معابر شهری در اولویت برنامه های شهرداری قدس است، اظهار داشت: یکی از اولویت‌ها و رویکردهای اصلی شهرداری تعیین‌تکلیف املاک معارض به منظور تعریض معابر است که این تعریض ها براساس نیازسنجی و اولویت بندی کارشناسان حوزه های مختلف ترافیکی و شهرسازی و در راستای بهسازی معابر جهت تسهیل خدمت رسانی در زمینه های مختلف عمران شهری، روان سازی تردد شهروندان و کاهش بار ترافیکی صورت می گیرد.

شهردار قدس با اشاره به عملیات تخریبی که روز گذشته برای تعریض ابتدای خیابان صاحب الزمان(عج)  در محدوده میدان آزادی صورت گرفته است، گفت: با اهتمام شهرداري و شوراي اسلامي و با حمایت و همکاری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قدس و در ادامه اجرای سیاست‌های شهرداری برای تعیین تکلیف املاک معارض در طرح‌های تعریض معابر، عمليات تخريب و پاكسازي ملكی واقع در میدان آزادی ابتدای خیابان صاحب الزمان(عج) به مساحتی حدود 85 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 15 میلیارد ریال توسط شهرداری صورت گرفت.

مختاری درباره ضرورت تخریب و اجرای عملیات تعریض در این خیابان افزود: طرح تعریض خیابان آزادی از سال 1381 در دستور کار شهرداری قدس قرار گرفته بود که با خریداری برخی از املاک نسبت به رفع معضلات شهروندان اقدام شد؛ اما تعدادی از املاک این خیابان به دلیل عدم توافق با شهرداری بلاتکلیف مانده بود که با توجه به اهمیت این مسأله و ضرورت اقدام جدی در این زمینه، شهرداری قدس با پیگیری و توافق با مالکان، نسبت به خريداري و تملک ملك اقدام کرد که تخلیه آن در مورخ 20/ 7/ 97 صورت گرفت و روز گذشته (۲۷/ 7/ 97) عملیات تخریب و پاکسازی این ملک انجام شد.

شهردار قدس ادامه داد: تعريض اين خیابان يكي از مطالبات اصلی و بحق شهروندان بود زیرا قرارگیری ملک مذکور در يكي از مسيرهاي اصلي شهر موجب بروز مشکلات فراواني در تردد وسايل نقليه و عابران پياده می شد که با این تعریض و آزادسازی اهدافی چون تسهیل و تسریع در رفت و آمد عابرين پياده و خودروها، کاهش حجم ترافیک و مشکلات دسترسی محلی و... محقق خواهد شد.

شهردار قدس در خاتمه عنوان کرد: با توجه به اهمیت این مسأله، شهرداری این موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار داده است که با شناسایی موارد مشابه در دیگر نقاط شهر پس از تعیین تکلیف، عملیات تعریض در این معابر اجرا خواهد شد که این مهم به نوبه خود موجب رفع دغدغه ها و معضلات مردم در این زمینه خواهد شد.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس
امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱