پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
شهردار قدس در گردهمایی اقوام غرب استان تهران مطرح کرد:
بافت‌های فرسوده و نبود سند رسمی برای املاك مردم؛ دو معضل اصلی شهر قدس
مسعود مختاری شهردار قدس، در گرهمایی اقوام غرب استان تهران با اشاره به دو معضل اصلی شهر قدس، تأکید کرد این مسائل شهروندان را از دریافت تسهیلات محروم کرده است و خواستار مساعدت خانه ملت در این خصوص شد.

شهردار قدس در گردهمایی اقوام غرب استان تهران مطرح کرد:
بافت‌های فرسوده و نبود سند رسمی برای املاک مردم؛ دو معضل اصلی شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در نشست گردهمایی اقوام غرب استان تهران که صبح امروز در تالار همایش های فرهنگ و هنر باغ ملی شهر قدس برگزار شد، اظهار داشت: قدس، ملارد و شهریار جمعیت زیادی را در خود جای داده است و انتظار کمک و همیاری نمایندگان مجلس را در جهت بهبود لایحه قانون درآمدهای پایدار، تسریع در تصویب و اجرایی شدن آن را داریم.

وی افزود: در بند «ه» لایحه بودجه با توزیع بودجه مغایرت دارد زیرا عوارض مالیات بر ارزش ‌افزوده ماهیتش از عوارض تبدیل به مالیات شده و این مسئله ای برای به مدیریت شهری و مردم است و خواهشمند توجه به این موضوع هستیم.

شهردار قدس گفت: موضوع مهم مواجه با بحث بافت‌های فرسوده است و در مجموع ۶۷۶ هکتار با جمعیتی بالغ‌ بر ۳۴۰ هزار نفر در سه شهر داریم که کم‌ترین مقاومت در این محدوده است و مشکلات عدیده‌ای ازجمله ریزدانگی بالای قطعات، نداشتن سند رسمی و عدم صدور اسناد رسمی برای مردم وجود دارد که در نتیجه آن مردم نمی‌توانند از تسهیلات استفاده کنند.

وی درپایان خاطر نشان کرد: امسال 27 پروژه در هفته دولت افتتاح گردید و در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران 13 پروژه شهری دیگر در شهر قدس افتتاح خواهد شد که می تواند دستاوردی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مردم فهیم و شهید پرور شهر قدس باشد.