۱۳۹۷/۱۱/۲۹
در ارزیابی از 42 شهر استان تهران اعلام گردید:
رتبه دوم شهر قدس در زمینه پیاده سازی برنامه های راهبردی و الگوهای صحیح مدیریتی

در ارزیابی از 42 شهر استان تهران اعلام گردید:

رتبه دوم شهر قدس در زمینه پیاده سازی برنامه های راهبردی و الگوهای صحیح مدیریتی

عملکرد کلی مجموعه مدیریت شهری قدس در رتبه سوم استان تهران

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رحيم سلیمانی راد مدیرکل دفتر امور شهری و شوراها در این تقدیر نامه، از توانمندی های مدیریتی مجموعه مدیریت شهری قدس که با هدف ایجاد انگیزه خدمت رسانی به مردم شریف شهر قدس اندیشمندانه اهتمام ورزیده شده است با اهدای لوح به مسعود مختاری تقدیر کرد.

لازم بذکر است، این تقدیر با توجه به ارزیابی سال ۱۳۹۶ و ثمره نتایج کارگروهی کارشناسان استانداری تهران، حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی (دفتر امور شهری و شوراها) و در اجرای الگوی ارائه شده از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور صورت پذیرفته است که با کسب معدل ۷۱٫۸۵ در بین شهرداری های درجه آ استان تهران از نظر عملکردی به عنوان رتبه دوم، توسط مجموعه مدیریت قدس کسب شده است.

بنابر این گزارش، این تقدیر به موجب توانمندی های مدیریتی که با هدف ایجاد انگیزه خدمت رسانی به مردم شریف شهر قدس انجام شده است و با توجه به ارزیابی سال ۱۳۹۶ و ثمره نتایج کارگروهی کارشناسان استانداری تهران، حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی (دفتر امور شهری و شوراها) و در اجرای الگوی ارائه شده از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور صورت پذیرفته است.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس