۱۳۹۵/۱۰/۲۰
پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر قدس به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
رییس شورای اسلامی شهر قدس با صدور پیامی درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر قدس به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، بهزاد هرمزی طی پیامی درگذشت مجاهد نستوه عالم وارسته حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، در مقاطع سخت و تاریخی وفاداری خود را به ایران اسلامی به اثبات رساند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری و چهره معتقد به نظام و مردم بود. بدون شک فقدان ایشان ضایعه بزرگی است.

این ضایعه بزرگ را به محضر رهبر انقلاب، خانواده محترم ایشان وعموم مردم شریف ایران تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال علو درجات را برای این مرد فرزانه خواستارم.

بهزاد هرمزی
اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس