۱۳۹۵/۱۰/۲۰
شهردار قدس تاکید کرد :
ضرورت تعامل و همكاری مجموعه شهرداری برای رفع مشكلات
شهردار قدس بر ضرورت تعامل و همکاری مجموعه های شهرداری برای برطرف نمودن مشکلات تاکید کرد.

شهردار قدس تاکید کرد :

ضرورت تعامل و همکاری مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، محمدصادق کولیوند صبح امروز در مراسم تقدیر از مدیرعامل سازمان آتش نشانی و مسئول اداره آموزش شهرداری قدس به جهت عملکرد مثبت و کسب رتبه برتر در میان شهرداری های استان تهران بر ضرورت تعامل و همکاری مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات موجود تاکید کرد.

وی در جمع مدیران مناطق،مدیران عامل سازمانها تابعه شهرداری و معاونت خدمات شهری قدس با بیان این مطلب اظهار داشت : کسب عناوین و رتبه های مختلف از سوی شهرداری قدس در سطح استان تهران حاصل تلاش،همفکری و خرد جمعی است و با افتخار می گویم که مجموعه شهرداری قدس در حال حاضر از مدیران موفق و شایسته ای برخوردار است که هرکدام به تنهایی حکم یه شهردار را دارند.

شهردار قدس افزود : لازمه رسیدن به قله های موفقیت و ارایه خدمات مطلوب به شهروندان و برطرف نمودن مسائل و مشکلات و رتق و فتق امور در گرو هماهنگی،همکاری و هم اندیشی کلیه مدیران،مسئولین و پرسنل شهرداری است که بحمدالله در حال حاضر چه دربعد نظارتی و چه در بعد اجرایی از تجارب ارزنده مدیران لایقی بهره می بریم.

صادق کولیوند با اشاره به در پیش رو بودن  ایام دهه مبارک فجر و لزوم تکمیل پروژه های عمرانی جهت افتتاح در این ایام گفت : شهرداری قدس در 6ماهه نخست سال جاری با تکمیل و بهره برداری از پروژه های مختلف در سطح شهرستان اقدامات مثبت و موثری را به انجام رسانید و با وجود مشکلات بودجه ای و مالی چند طرح عمرانی دیگر را جهت افتتاح در دهه فجر در دستور کار خود قرار داده است که امیدواریم با تلاش و همت مدیران و پرسنل دلسوز شهرداری شاهد بهره برداری از آن در این ایام مبارک باشیم.

مدیریت شهری قدس خاطرنشان کرد : با توجه به قرار گرفتن در ایام پایانی سال ضرورت دارد تا اقدامات  شایسته ای در زمینه زیباسازی و فضا سازی مناسب شهر و همچنین فضای سبز مناطق مختلف شهر از سوی مسئولین ذی ربط  جهت جلب رضایت مخاطبین و شهروندان فهیم صورت پذیرد.

دقت در هزینه های شهرداری و جلوگیری از هزینه های زائد و غیر ضروری،تلاش جهت جذب درآمد و اقدامات لازم و اصولی جهت وصول مطالبات و درآمدها و اهتمام مجموعه های شهرداری در جهت پیشرفت و تکمیل پروژه های عمرانی از موضو عات دیگری بود که شهردار قدس بر آن تاکید نمود.

گفتنی در پایان این مراسم مدیران شهرداری قدس با اهدائ لوح سپاس از تلاشها و اقدامات شایسته شهردار،مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و مسئول مرکز آموزش و مطالعات شهرداری قدس تجلیل بعمل آوردند.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس