جمعه, 5 خرداد 1396

رو عنوان : به مناسبت ایام دهه مبارک فجر؛
عنوان : مسابقات مفاهیم،حفظ،قرائت و ترتیل قرآن كریم در شهرستان قدس برگزار می شود
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

به مناسبت ایام دهه مبارک فجر؛

مسابقات مفاهیم،حفظ،قرائت و ترتیل قرآن کریم در شهرستان قدس برگزار می شود

به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر مسابقات مفاهیم،حفظ،قرائت و ترتیل قرآن کریم به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر و یادمان شهدای قرآنی انقلاب اسلامی به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس و همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مسابقات مفاهیم،حفظ،قرائت و ترتیل قرآن کریم در شهرستان قدس برگزار می گردد.

بر اساس این گزارش،این مسابقات در دو گروه سنی بزرگسال و مقاطع تحصیلی جهت برادران و خواهران برگزار و به برگزیدگان لوح تقدیر و جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به فرهنگ سرای قرآن و عترت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس و موسسات قرآنی شهرستان مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای  46826662 و 46831988 تماس حاصل نمایند.

.: شهرداری قدس :.