شنبه, 27 آبان 1396

رو عنوان : توسط مدیریت پسماند شهرداری قدس صورت پذیرفت :
عنوان : افتتاح و راه اندازی فروشگاه سبز
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

توسط مدیریت پسماند شهرداری قدس صورت پذیرفت :

افتتاح و راه اندازی فروشگاه سبز

در راستای تشویق شهروندان به تفکیک زباله از مبداء فروشگاه سبز به همت اداره بازیافت شهرداری قدس از 25 دیماه سال جاری افتتاح و راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، در راستای اجرای مصوبه شورای معاونین شهرداری قدس مورخ 6بهمن ماه سال94مبنی بر راه اندازی فروشگاه سبز به منظور دریافت اقلام بازیافتی از شهروندان، به همت مدیریت پسماند حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری قدس  این فروشگاه از روز شنبه 25دیماه سال جاری افتتاح خواهد شد.

بر اساس این گزارش،فروشگاه سبز با هدف تشویق شهروندان به تفکیک زباله از مبداء راه اندازی شده است و در قبال دریافت اقلام بازیافتی ملزومات بهداشتی،ورزشی، فرهنگی،لوازم التحریر و...به شهروندان ارائه می نماید.

گفتنی است،فروشگاه سبز در شهر قدس تنها مرکزی است که اقلام بازیافتی نظیر کاغذ باطله،نایلون،پلاستیک،نان خشک و... با قیمت مناسب دریافت و در ازای آن ملزوت فوق الذکر را ارائه می دهد.

شهروندان می توانند جهت تحویل اقلام بازیافتی ناشی از تفکیک زباله به آدرس شهر قدس،بلوار45متری اقلاب،ابتدای خیابان اندیشه(ساختمان سابق شورای اسلامی) مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن46896303 تماس حاصل نمایند.

.: شهرداری قدس :.