يکشنبه, 3 بهمن 1395

رو عنوان : در جلسه شورای نامگذاری معابر شهرستان قدس صورت پذیرفت :
عنوان : نامگذاری معبری در شهر قدس بنام آیت الله هاشمی رفسنجانی
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

در جلسه شورای نامگذاری معابر شهرستان قدس صورت پذیرفت :

نامگذاری معبری در شهر قدس بنام آیت الله هاشمی رفسنجانی

در جلسه امروز شورای نامگذاری معابر و اماکن شهرستان یکی از خیابانهای شهر قدس بنام آیت الله هاشمی رفسنجانی نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، در جلسه شورای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر قدس که بعدازظهر امروز در سالن جلسات شورای اسلامی شهر قدس برگزار شد در راستای پاسداشت خدمات وتلاش های سازند ه و ارزنده رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام بلوار منشعب از بلوار شهیدان گروسی (چیتگر)منتهی به حرم امامزاده‌حضرتین به نام یار دیرین امام و رهبری و فرزند برومند انقلاب آیت الله هاشمی رفسنجانی نامگذاری شد.

همچنین در ادامه این جلسه برخی از معابر بی نام شهرستان قدس مورد بررسی قرار گرفت و به شرح ذیل نامگذاری گردید :

- اولین  معبر منشعب از خیایان توانبخشی نرسیده به مجموع بنیاد خیریه کامرانیه به نام "فرهیختگان"

- معبر منشعب از خیابان توانبخشی بعد از معبر سالمندان جنب کارخانه  سایپا دیزل به نام "فرزانگان"

- اولین معبر منشعب از  خیابان توانبخشی نرسیده به ریل آهن  به نام "توانا یکم" و دومین معبر به نام "توانا دوم "

- معبر منشعب از خیابان  صنعت یکم سمت چپ به نام "حرفه وفن "

- کوچه روبروی گلشن واقع در کوچه ابن سینا به نام "گلفام"

.: شهرداری قدس :.