سه‌شنبه, 1 خرداد 1397
رو عنوان : شهردار قدس :
عنوان : روابط عمومی كارآمد عامل تعالی و پیشرفت سازمان است
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس :

روابط عمومی کارآمد عامل تعالی و پیشرفت سازمان است

شهردار قدس گفت : سازمان هایی که بیشترین ارتباط  را با افکار عمومی دارند، نیازمند تصویر روشنی از خود نزد جامعه هستند، و این مهم از طریق روابط عمومی حرفه ای محقق می شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در آستانه 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی با بیان این مطلب  اظهار داشت : بدون شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.

وی افزود : امروزه روابط عمومي نه به عنوان يك سامانه تشريفاتي و حتي اجرايي بلكه به عنوان يك سامانه مشورتي و مديريتي و عنصر اصلي در ارتقا و پیشرفت هر سازمان جايگاه ويژه‌اي دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد

شهردار قدس تصریح کرد : روابط عمومی کارآمد با ارتباط هرچه بیشتر با رسانه ها، سازمان ها و اداره های دیگر زمینه معرفی دستاوردها و فعالیت های سازمان های متبوع خود را در جامعه فراهم و زمینه رشد و پیشرفت آن را فراهم کنند.

مختاری یادآور شد : روابط عمومی باید در قامت یک نهادی فعال، پویا و استاندارد و کارآمد بتواند با طراحی مهندسی افکار عمومی و بهره گیری از شیوه های نوین ارتباطی و اطلاع رسانی به نیازهای مخاطبان درون و برون سازمانی پاسخ گوید و رضایتمندی حداکثری را در راستای پیشرفت و تعالی سازمان متبوعش به ارمغان آورد.

وی روابط عمومی و ارتباطات را سازوکار مهم همدلی و همزبانی بین مردم و سازمان برشمرد و تاکید کرد : کارگزاران روابط عمومی باید مردم داری و مردم مداری را  سرلوحه کار خود قرار داده و برای کسب تفاهم، هوشمندانه و سخت کوشانه تلاش کنند.

شهردار قدس گفت : روابط عمومی در سازمان‌ها نقش یک بازوی مشورتی دارد که این فرصت را به هر مجموعه می‌دهد تا خدمت و وظایف خود را به درستی به مردم اطلاع‌رسانی کرده و از توان، ظرفیت و جایگاه رسانه‌ها برای آگاهی بخشی عمومی استفاده کند.

مسعود مختاری در پایان ضمن تبریک  روز ارتباطات و روابط عمومی  به مدیران و کارشناسان این عرصه خصوصا فعالان این حوزه در مدیریت شهری قدس  اظهار امیدواری کرد ،این روز نقطه عطفی در توسعه و تحول روابط عمومی‌ها باشد.