دوشنبه, 2 مهر 1397
عنوان : پیام تبریك رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
عنوان گروه خبري : شورای شهرستان .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

امتیاز :  ۲.۰۰ |  مجموع :  ۱

پیام تبریک رئيس شوراي اسلامي شهرستان قدس به مناسبت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي

حسين چناقچي با تبریک  فرار رسيدن ٢٧ارديبهشت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي،تعامل دوسويه هر سازماني را با مخاطبانش از عومل مؤثر  در حيات  هر نهادي عنوان كرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،متن  پیام تبریک رییس شورای اسلامی شهرستان قدس به شرح ذیل است:

امروزه ارکان جوامع بشری در تمامی عرصه‌ها بر زیرساختی کارآمد به نام علم "ارتباطات" استوار است،بدیهی است امروزه ارتباطات نقش حياتي در دوام و بقای سازمان‌ها داشته و سازمانی موفق‌تر است که با استفاده از ابزار وفنون نوين ارتباطي واطلاعاتي نقش خودرا درجامعه پررنگ‌تر نماید.

به بیان دیگر علم ارتباطات با مديريت صحيح و برنامه‌ريزي اصولي و ارائه اطلاعات مشاوره‌اي به مديران ارشد سازمان، دسترسي مخاطبان به اخبار و اطلاعات روز، حضور مستمر خويش را اعلام می‌نمايند.

تعامل و ارتباط دوسويه با مخاطبان هر نهاد و سازماني از اصول اساسي هر سازمان و به عنوان يكي از عوامل مهم و تأثيرگذار در حيات اجتماعي آن به شمار مي‌رود؛همانطور  كه بنا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) روابط عمومی آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که با هدف بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح ارتباطات با بخش های مختلف یک جامعه، ایجاد شده است و در عصر حاضر که عصر ارتباطات سریع می باشد وجود چنین تشکیلاتی آن هم در سطحی متعالی و برخوردار از روش های پیشرفته و البته الکترونیک برای ارتباط و اطلاع رسانی، امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن این روز ، آرزوی توفیق روزافزون در پناه خداوند منان را برای تلاشگران حوزه ارتباطات و روابط‌عمومی دارم.