دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : معاونت خدمات شهری قدس:
عنوان : تماس‌های مردمی با سامانه 137 در اسرع وقت پیگیری می‌شود
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

معاونت خدمات شهری قدس:

تماس‌های مردمی با سامانه 137 در اسرع وقت پیگیری می‌شود

معاونت خدمات شهری شهرداری قدس ضمن تشریح اقدامات این واحد در هفته نخست تیرماه سال جاری، گفت: شهروندان می‌توانند درخواست‌های خود در حوزه مسائل شهری را از طریق سامانه  137 اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد به اقدامات انجام شده توسط واحد فوریت‌های شهری شهرداری قدس از تاریخ 2 تا 8 تیرماه سالجاری پرداخت و اظهار داشت: عوامل این واحد بر حسب تماس‌های مردمی از طریق سامانه 137 اقدام به رفع و رجوع مطالبات شهروندان می‌نمایند که در هفته نخست تیرماه نیز خدمات مختلفی در سطح شهر ارائه شد.

وی در تشریح اقدامات انجام شده توسط واحد فوریت‌های شهری، تصریح کرد: از جمله این اقدامات که توسط واحد جوشکاری انجام شده، ساخت و نصب پل و دریچه به ابعاد 170×90 واقع در خیابان شورا، انتهای خیابان شهید قربانی، ساخت و نصب دریچه واقع در بلوار شهید کلهر نبش کوچه مقداد، برشکاری و جوشکاری زیرگذر پل سرخه‌حصار، برش سایبان میدان قدس و ساخت و نصب دریچه واقع در بلوار تولیدگران نبش صنعت دوم بوده است.

معاونت خدمات شهری شهرداری قدس افزود: همچنین ساخت و نصب زیر کولری اداره راهور، برشکاری و جوشکاری پایه نرد‌ها در روبروی دانشگاه، ساخت و نصب دریچه واقع در کوچه حسن خزلی، خیابان امامزاده – کوچه ویلا و ورودی خیابان خاکسار از دیگر اقدامات واحد جوشکاری فوریت‌های شهری بوده است.

کاظمی صیاد به موارد انجام شده توسط واحد عمرانی فوریت‌های شهری در هفته نخست تیرماه نیز اشاره کرد و گفت: سیمان‌کاری دیوار اتاق ناحیه یک منطقه یک، جانمایی و نصب دریچه واقع در میدان مادر، بارگیری و جانمایی 3 عدد دال یک متری واقع در خیابان شهید عالمی نبش پایگاه سلامت، بتن‌ریزی پایه نردهای روبروی دانشگاه و جانمایی دریچه فاضلاب کوچه توحید توسط این واحد انجام شده است.

وی افزود: شهروندان گرامی می‌توانند خواسته‌ها و مطالبات خود در حوزه مسائل شهری را از طریق سامانه 137 با ما در میان بگذارند تا عوامل واحد فوریت‌های شهری در اسرع وقت به این درخواست‌ها رسیدگی کنند.