چهارشنبه, 30 آبان 1397
عنوان : طراحی و ساخت ایستگاه اتوبوس مدرن در شهرقدس
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

طراحی و ساخت ایستگاه اتوبوس مدرن در شهرقدس

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهرقدس از طراحی و ساخت ایستگاه اتوبوس مدرن در شهر قدس خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس،نقی علی وند در حاشیه بازدید از دیوار نگاره های شهر گفت: نقاشی دیواری تمیزی و زیبایی را برای شهر به ارمغان می آورد و باعث می شود شهر قابل تحمل تر باشد.

وی با اشاره به نقش نقاشی های دیواری بر بهبود فضاهای شهری افزود: بدون تردید نقاشی های دیواری بسیار تاثیرگذار هستند چراکه امروزه فضای شهری و آپارتمان های سر به فلک کشیده کاملا خشک و بی روح است و این نقاشی های دیواری می تواند به این شهر روح بدهد و چهره دلنشینی از زندگی شهری را به تصویر بکشد.

علی وند اظهار داشت: سازمان سیما و منظر شهرداری با اجرای رنگ آمیزی و طراحی دیوارهای شهری روح تازه ای به شهر دمیده اند.

وی ادامه داد:اجرای دیوار نگاره سه بعدی در خیابان شهید بهشتی، نصب تابلو تبلیغات رایگان در سطح شهر و طراحی و ساخت ایستگاه اتوبوس مدرن در سطح شهر از دیگر اقدامات سازمان سیما و منظر شهری شهرداری قدس است.