دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : شهردار قدس در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان قدس :
عنوان : نیروی انتظامی ایران مردمی‌ترین پلیس دنیاست/ شهرداری و پلیس ارتباط تنگاتنگی در اداره امور شهر دارند
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان قدس :

شهردار قدس در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان قدس که به مناسبت هفته نیروی انتظامی انجام شد، گفت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مردمی‌ترین پلیس در میان تمامی کشورهاست و شهرداری قدس نیز در اداره امور شهر ارتباط تنگاتنگی با نیروی انتظامی دارد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در دیدار با سرهنگ فلاحی، فرمانده انتظامی شهرستان قدس که به مناسبت هفته نیروی انتظامی انجام شد، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و آرزوی توفیق برای پرسنل این نیرو، اظهار داشت: اینکه اکنون در کشورمان در آرامش کامل به سر می بریم حاصل جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های عزیزانی است که جان شیرین خود را در طبق اخلاص می‌گذارند و در حوزه‌های مختلف انتظامی و امنیتی و در مواقع خطر در حال خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران هستند. از دوردست‌ترین مرزهای آبی و خاکی کشور گرفته تا شهرها و روستاها و اقصی نقاط مملکت، اگر نبود حضور مقتدرانه و متعهدانه پلیس، مطمئن هستیم بسیاری از مشکلاتی که اکنون در برخی نقاط دنیا شاهدش هستیم می‌بایست در کشور ما هم وجود داشته باشد.

وی در مقایسه ماهیت و عملکرد نیروی انتظامی با نیروهای پلیس دیگر کشورهای جهان، خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته ارتباط تنگاتنگ و نزدیک پلیس با مردم بسیار ضعیف است و آنها سعی می‌کنند بیشتر به شکل الکترونیکی کشور خود را اداره کنند. در بسیاری مواقع در رسانه‌ها شاهد برخورد خشن پلیس با مردم در این کشورها هستیم که ناشی از عدم حضور پلیس در جامعه است، اما در کشور ما الحمدلله پلیسی مردمی داریم که دارای ارتباط تنگاتنگی با مردم است. اگر این سطح از حضور نیروی انتظامی در جامعه در هر کشور دیگری وجود داشته باشد، معمولا اصطکاک زیادی بین پلیس و مردم به وجود می‌آید.

مختاری ادامه داد: به تعبیری دیگر باید گفت نیروی انتظامی در روز‌های خوشی و عزای مردم همراه آنهاست و در سنگر خدمت حضور دارد. می‌بینیم که در ایام تعطیلات که مردم بار سفر می‌بندند تا به استراحت بپردازند، پلیس تازه حالت آماده‌باش به خود می‌گیرد تا در سطوح مختلف از امنیت کشور و اموال مردم محافظت کند و همینطور پلیس راهور نیز در معابر شهری و جاده‌های برون‌شهری به طور شبانه‌روز در حال خدمت رسانی است.

شهردار قدس پلیس‌ را یکی از فعال‌ترین دستگاه‌ها در جامعه ارزیابی کرد و گفت: نیروی انتظامی در همه مراسمات ملی و مذهبی و بیشتر از هر دستگاه دیگری در میان مردم حضور دارد که نشان از مردمی بودن نیروی انتظامی است. بر همین اساس، به پاس قدردانی از تمام زحماتی که شما عزیزان در شهرستان قدس می‌کشید امروز به حضورتان رسیدیم و از تلاش‌های بی‌شائبه شما صمیمانه تشکر کرده و خداقوت می‌گوییم.

وی به تعامل نیروی انتظامی و شهرداری در اداره شهر اشاره کرد و بیان داشت: نیروی انتظامی در شهرقدس همکاری بسیار خوب و تنگاتنگی با مجموعه شهرداری دارد و با توجه به اینکه شهرداری نیز در بخش‌های مختلف از جمله سد معبر، حذف زوائد شهری، کنترل ساخت‌وساز و... با حفظ نظم و امنیت شهر سر و کار دارد، اگر حمایت پلیس نباشد شاید شهرداری نتواند در مواقعی به وظایف ذاتی و قانونی خود عمل کند.

شهردار قدس در پایان گفت: در روز‌های اخیر این خبر خوب را هم شاهد بودیم که کلنگ‌زنی احداث ساختمان ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس در زمینی که شهرداری اختصاص داده است، انجام شد و با مساعدت‌هایی که شهرداری قدس در احداث بنای این ساختمان خواهد داشت، بعد از چندین سال ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس در یک ساختمان خوب و مجهز مستقر خواهد شد.